Esittelyssä Viikon blogi: SN Makeup

09.12.2015

Kolmanneksi Beautybox-sarjassa Indiedays Blog Awardseissa sijoittui SN Makeup. Kauneusblogia kirjoittaa itseoppinut meikkaaja Sanna-Emilia, joka on juuri valittu opiskelemaan teatterialan ammattikouluun maskeerausta. Blogista löytyy tutoriaaleja upeiden meikkien luomiseen sekä runsaasti tuotearvosteluja. Kurkkaa alta bloggaajan vastaukset ystäväkirjaan!

23213936942_e1d305b8cf_o
Blogisi nimi: SN Makeup

Nimi: Sanna-Emilia Nummelin

Instagram: @snmakeupblog

Ikä: 22

Mistä blogisi nimi tulee? Halusin kirjoittaa blogia omalla nimelläni, mutta se osoittautui monesti liian hankalaksi ja pitkäksi, joten lyhensin sen helppoon ja ytimekkääseen muotoon. Nimeni oli joskus myös ulkomaalaisen suuhun hieman hankala ja nykyinen nimi ainakin kertoo heti mistä on kyse ;)

21576287044_ea2fc19bca_c
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Minua kiinnosti pitkään kokeilla bloggaamista ja lopulta poikaystäväni kannustuksella päätin katsoa mitä siitä tulee. Itseasiassa aluksi blogini oli lifestyleblogi, mutta hyppäsi kauneuden puolelle myöhemmin.

Mikä on parasta bloggaamisessa? Ehdottomasti inspiraation jakaminen muille. Rakastan meikkaamista, joten kuvia tuotoksistani tulee jaettua ahkeraan. On varsinkin ihan parasta kuulla hyvää palautetta töistäni ja että ne todella ovat inspiroineet jotakuta. Olen myös päässyt tutustumaan aivan ihaniin ihmisiin, joilla on samat mielenkiinnon kohteet.

Mikä taas haastavinta? Olen todella pikkutarkka siitä mitä teen ja joskus ehkä liiankin ankara itselleni. Jos jotkut kuvat tai video ei miellytä, saatan tehdä ne uudelleen vaikka kolmeenkin kertaan jos huonosti käy.

Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Seuraan enimmäkseen vain kauneusblogeja, ja niistäkin suurin osa on norjalaisia tai ruotsalaisia. Jos niistä pitäisi valita kolme suosikkiani, niin ehdottomasti Molkan, Moa Hedström sekä Agnes Lovise. Näillä naisilla on todella upea tyyli ja inspiroivia kuvia!

17278835254_69c58bdd88_o
Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? @stjima, @dominiqueldr ja @dausell.

Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Muista ottaa bloggaaminen rennolla asenteella, sen kuuluu olla hauskaa!

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Varmasti se, kun poikaystäväni teki sokkona meikkini. Siinä oli naurussa pidättelemistä, ja ehkä hieman itkussakin. Hauskoja muistoja on tullut myös rutkasti meidän kauneusbloggaajien yhteisistä tapahtumista.

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Jostain syystä tämä meikki on jäänyt erityisesti mieleen. Pakko tehdä tuo uudestaan jonakin päivänä; keltaiset meikit on ihan parasta!

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Arvostan suuresti eläinsuojelutyötä tekeviä ihmisiä. Se aihe on omaakin sydäntäni lähellä, ja on aina hienoa tavata saman arvomaailman omaavia ihmisiä.

Tämä tuppaa unohtumaan: Ei pitäisi olla itselleen liian ankara!

21992655706_2bf72f5949_c
Mikä on elämäsi paras päätös? Kamalan vaikeaa valita vain yhtä! Sillä olen tehnyt elämässäni parikin merkittävää päätöstä, jotka muuttivat elämääni positiivisesti. Ensimmäisenä pakko mainita päätökseni lähteä täysin vieraaseen maahan ja kaupunkiin tapaamaan ihmistä, jota en ollut koskaan nähnyt kasvotusten tai edes puhunut puhelimessa. Parhaan päätöksen siitä tekee se, että löysin aivan ihanan ihmisen jonka kanssa olen seurustellut nyt jo kolme vuotta. Uhkarohkeaa ja hullua, mutta olen näin jälkeenpäin tyytyväinen etten jänistänyt. Toinen elämäni parhaista päätöksistä oli ryhtyä kasvissyöjäksi.

Outo tapa, josta moni ei tiedä: En tiedä voiko tätä kutsua tavaksi, mutta en pidä yhtään päivän- tai auringonvalosta, joten pidän jokaisessa huoneessa pimennysverhoja. Ainakin monien mielestä se on hassua tai outoa, että pitää enemmän hämärästä. Asuisin mielelläni talvisin pohjoisessa, jossa aurinko ei nouse ollenkaan, mutta kesäisin jatkuva valo olisi ärsyttävää, haha!

Asia, josta pidän itsessäni: Miksi nämä ovat aina niin vaikeita… Hmm… Ehkäpä luonteestani ja erityisesti siitä, etten anna minkään lannistaa.

Nolottaa myöntää, mutta… Pelkään kaloja ja syvässä vedessä uimista…

22258332193_00eab63036_o
Vapaa-ajallani… Teen hyvin pitkälti blogijuttuja ja etsin uusia ideoita.

Haluaisin oppia… Tekemään vaatteita itse. Se on varmasti seuraava projektini, kunhan löydän sille aikaa!

Kun kukaan ei näe… Röhnötän sohvalla vanhoissa (mutta älyttömän mukavissa) löhövaatteissa, tukka nutturalla ja lasit päässä. Okei, saatan kyllä lähteä sillä lookilla kauppaankin. Meikkaan harvinaisen vähän blogin ulkopuolella!

10 vuoden kuluttua… Toivon, että tekisin töitä meikkaajana ja mahdollisesti asuisin poikaystäväni kanssa joko Suomessa tai Norjassa. Haaveilen välillä myös talosta maaseudulla, jossa olisi tilaa muutamalle possulle, lehmälle ja monelle muulle kotia kaipaavalle :)

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi