Esittelyssä Viikon blogi: Unelmaa leipomassa

09.12.2015

Indiedays Blog Awards Foodlover -sarjassa kolmannen sijan nappasi Hanna Unelmaa leipomassa -blogillaan. Nuori leipurilupaus tarjoaa lukijoilleen niin makeita kuin suolaisiakin reseptejä, jotka jokaisen on helppo toteuttaa selkeiden ohjeiden ja ajoittaisten videotutoriaalien avulla kotona. Lue alta bloggaajan vastaukset ystäväkirjaan!

IMG_6727(p)_800px
Blogisi nimi: Unelmaa leipomassa

Nimi: Hanna Lindlom

Instagram: @unelmaaleipomassa

Ikä: 19

Mistä blogisi nimi tulee? Haluan leipoa omat unelmani todeksi :)

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Halusin tallentaa leipomukset itselleni muistiin ja samalla jakaa ideoita muille.

minakuva(p)_800px
Mikä on parasta bloggaamisessa? Parasta on se, kun näkee miten itse kehittyy niin kirjoittajana kuin myös valokuvaajana.  Ja totta kai myös se, jos joku kertoo onnistuneensa ohjeellani.

Mikä taas haastavinta? Ehdottomasti valokuvaaminen. Omat kuvaustaitoni vaativat vielä paljon hiomista.

Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Uino: rento ja eläväinen blogi, kauniita kuvia ja monipuolista sisältöä ripauksella huumoria. Lunni leipoo: ihania herkkuja ja kuvia, laadukasta sisältöä ja yksinkertaisia reseptejä! Vilma P.: luonnollinen blogi, erittäin laadukas ja monipuolinen sisältö. Monia postauksia viikossa. Vastapainoa sokeriöveriherkuille :)

Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? @Jennaraecakes: kukapa voisi vastustaa ihania macaron-leivoksia! @Sweet_magazine: kekseliäitä leivonnaisia! @Sweetapolita: Nam!

IMG_1237gimp(p)_800px
Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Älä kokeile olla kukaan muu kuin itsesi.  Hyväksy myös heikkoutesi esim. kirjoittajana tai valokuvaajana. Rakenna blogistasi omanlaisesi, kaiken ei tarvitse olla täydellistä.

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen?  Kommelluksia on tapahtunut ja sattunut. Ehkä hauskimpia ovat ne valokuvaushetket, kun koko keittiö on käännetty uuteen uskoon oikean valaistuksen tai taustan vuoksi.

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Tämä on vaikea. Ehkä kuitenkin banaani-suklaakeikauskakku. Sen reseptin kehittelemiseen meni kaikkein eniten aikaa. Se on oikeasti yksi lemppareistani! Kuvat eivät tässä ole vielä erikoiset, mutta resepti, maku ja muistot on!

IMG_2977(p)_800px
Mitä arvostat muissa ihmisissä? Rehellisyyttä, avoimuutta ja luotettavuutta.

Tämä tuppaa unohtumaan: Aamulla vitamiinien ja tyrnimehun ottaminen.

Mikä on elämäsi paras päätös? Olla rohkea ja mennä täysillä eteenpäin.

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Yritän aina onkia mahdollisimman huomaamattomasti kaikesta ruuasta kuution muotoon leikatut vihannekset pois. Kaikki muut muodot käy, esim. puolikuut on hyviä! Kuutioitu ruoka maistuu pahalta! Olen yrittänyt pitää tämän salassa, jotta ihmiset eivät kuvittele minun olevan täysin hullu.

Asia, josta pidän itsessäni: Nauran paljon.

IMG_0309(p)_800px
Nolottaa myöntää, mutta… Syön vain juustoja, joissa ei ole reikiä. Reikäisiä juustoja en syö ikinä!

Vapaa-ajallani… Yritän keritä silloin tällöin bloggaamaan.

Haluaisin oppia… Kärsivällisemmäksi.

Kun kukaan ei näe… Syön ruokaa suoraan kattilasta, lautaset on turhia.

10 vuoden kuluttua… Toivottavasti pidän leipomisesta vielä tuolloinkin.

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi