Kauneusbloggaajan joululahjavinkit

22.12.2015

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja moni miettii vielä viime hetken lahjatärppejä. Jos hakusessa on paketti kosmetiikkaosastolta, alla olevista vinkeistä voi löytyä ideoita!


SEERUMIT

Seerumit ja tehotiivisteet ovat olleet viime vuosien kasvava trendi. Nämä ihon hemmottelijat eivät ole enää vain ikääntyneiden yksinoikeus, vaan seerumeiden kirjo on kasvanut kattamaan kaikki ikävaiheet ja tarpeet. Seerumeissa vaikuttavat aineet ovat muodossa, jossa ne pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon kuin hoitovoiteessa. Yksinkertaisimmillaan seerumilla voi buustata ihon kosteustasapainoa, hifeimmillään seerumi kiinteyttää, häivyttää juonteita ja pigmenttiläiskiä.

Suosikkini:

Klassikot – Estee Lauderin Advanced Night Repair, Lancômen Visionnaire ja Cliniquen Turnaround. Uudistamaan ja heleyttämään ihoa, syväkosteuttamaan ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä.

Luonnollisen ystäville – Estelle & Thildin laajassa valikoimassa on neljä erilaista seerumia aina herkän ihon hajusteettomasta varttuneemman ihon antioksidanttiseen hoitoseerumiin. Kaiken lisäksi tuotteet ovat pakattu mitä suloisempiin pulloihin! Oma suosikkini on syväkosteuttava ja ihon UV-vaurioita korjaava SuperBioActive.

Kotimaiset – Favoran kosteuttava seerumi sopii hajusteallergikoille ja herkkäihoisille. Lumenen kiinteyttävä pikakaunistaja on monen tuntema ikiaikainen klassikko; seerumin tapaan meikin alla käytettävä ihon tuhkimotippa napakoittaa ja heleyttää ihon ennen juhlia tai tärkeitä hetkiä.


SOKERIKUORINNAT

Jokainen nainen rakastaa hemmottelevia vartalonhoitotuotteita. Unohda tänä jouluna perinteiset suihkugeelit ja voiteet ja paketoi kuusen alle ylellinen sokerikuorinta. Sokerikiteet kuorivat ihon tehokkaasti samalla kun hoitavat öljyt hellivät ja kosteuttavat ihoa.

Suosikkini:

Kicks Skin Treat Sugar Scrub – tämän vastustamattoman appelsinimarmeladin näköisen kuorinnan voisi melkein syödä!

The Body Shop Frosted Plum Sugar Scrub – joulun huumaavan herkullinen limited edition -kausituoksu on huurrettu luumu.

Estelle & Thild Body Scrub – luonnonmukaiset kuorinnat ovat saatavilla neljässä ihastuttavassa tuoksussa mehukkaasta sitruksesta karamellimaiseen vaniljaan.


KÄSIVOITEET

Kuulostaa ehkä tylsältä ja liiankin perinteiseltä, mutta käsivoide on aina yhtä pätevä lahja, jota tulee varmasti käytettyä. Talvisin kädet ovat koetuksella, jonka takia kannattaa valita ravitseva, kuivaa ihoa tehokkaasti pehmentävä ja suojaava koostumus.

Suosikkini:

Crabtree & Evelynin Hand Therapy -voiteet. Käsivoiteiden aatelia – nämä eivät ole suotta saavuttaneet maailmalla kulttiasemaa. Kauniisiin pakkauksiin pakatut, täyteläiset ja ihastuttavan tuoksuiset voiteet hellivät ihoa laadukkailla yhdistelmillä eri kasviöljyjä, kuten makadamiansiemenöljyä ja sheavoita täydennettynä hyaluronihapon ja keramidien kaltaisilla superkosteuttajilla.

Clarins Hand and Nail Treatment Cream – ehkä arkisemman näköinen mutta niin ikään legendaarinen käsivoide ja monen naisen luottotuote. Vienon sitruksen tuoksuinen voide syväkosteuttaa kädet ja hoitaa kynsinauhat nopeasti. Takuuvarma tärppi.


KYNSILAKAT

Kynsilakkoja ei monen mielestä voi koskaan olla liikaa. Elegantti sesonkikokoelma tai käytännöllinen hoitosetti ovat aina hyvä lahjaidea kynsistään huolehtivalle naiselle.

Suosikkini:

Kulttiklassikko – Essie. Loputtomiin upeita sävyjä viimeisimmistä trendiväreistä ajattomiin klassikoihin. Kauden pakkauksista Winter Collection ei varmasti tuota pettymystä paljastuessaan lahjakääröstä. Essien hoitolakat ovat myös tunnettuja hyvästä laadustaan.

Edullinen ja aina hyvä – Mavala. Pienet pullot ja pieni hinta yhdistettynä herkullisiin, aikaa seuraaviin sävyihin. Mavalan hinta-laatu-suhde ei petä.

Kotimainen – Lumene. Lumenen lakkojen koostumus on parantunut huikeasti viime vuosina ja sävyt ovat viimeisen päälle trendikkäitä. Lumenelta löydät myös viimeisimmät tekstuurikoostumukset.

Teksti: Sanni / Karkkipäivä


Kommentoi