Näin teet trendikkään hazy smokey eyes -silmämeikin

07.01.2016

Luo viimeisimmän trendin mukainen pehmeä, vaaleampi smokey eyes -look. Meikin voi toteuttaa perinteisellä ruskealla, utuisilla harmaan sävyillä tai vaikkapa luumun sävyillä. Nappaa ohjeet alta!

HazyEyes_7_IMG_8987
Hazy smokey eyes -lookin jujuna on jättää smokey-meikkiin tyypillisesti kuuluvat tummimmat sävyt pois. Meikki rakennetaan keskitummilla ja keskivaaleilla sävyillä. Myös vahvat rajaukset unohdetaan tässä pehmeässä smokey-versiossa.

Valitse meikkiin 2–3 toisiinsa sointuvaa sävyä; yksi keskitumma ja kaksi vaaleampaa, sekä yksi luonnonvaalea korostukseksi.

HazyEyes_meikkipaletti_IMG_8891
Ohjeen luumua ja punertavia sävyjä yhdistävä meikki on toteutettu The Body Shopin metallinhohtoisella Winter Trend -kokoelman paletilla (sävy Grooving Gold).

HazyEyes_1_IMG_8923
1. Pohjusta luomi halutessasi meikin sävyyn sopivalla voidemaisella luomivärillä. Se vahvistaa muita sävyjä ja lisää meikin kestoa.

Levitä liikkuvalle luomelle keskitummaa sävyä. Ohjeen meikissä Grooving Gold -paletin luumuisen ruskea sävy.

HazyEyes_2_IMG_8926
2. Lisää luomivakoon asteen vaaleampaa sävyä. Häivytä se pullealla siveltimellä pehmeän utuisesti niin että se liukuu liikkuvan luomen sävyyn. Ohjemeikissä Grooving Gold -paletin punertavaa toffeen sävyä.

HazyEyes_3_IMG_8934_2
3. Lisää halutessasi kolmas sävy luomivaon ja kulmaluun väliin (kuvassa nuolen kohdalle). Kuvassa Grooving Gold -paletin korallipronssinen sävy.

Levitä sävy kevyesti niin että sen ja edellisen sävyn väliin ei jää rajaa. Kolmannen sävyn voi levittää melkein kulmakarvoihin saakka, mutta käytä mieluiten hohtavaa sävyä jotta tuloksesta ei tule liian jyrkkä. Mitä korkeammalle lähelle kulmakarvaa nostat varjostuksen ja mitä rohkeammin kerrostat sävyä, sitä näyttävämpi ja dramaattisempi meikki.

Lisää vaalein highlighter-sävy kulmaluun korkeimmalle kohdalle aivan kulmakarvan alapuolelle.

HazyEyes_4_IMG_8944
4. Levitä kahta tumminta sävyä pehmeästi kerroksittain alaluomelle. Jos sinulla on käytössä mattaisempi ja hohtavampi sävy, lisää mattainen aivan ripsien tyveen ja hohtavaa sen päälle ja alapuolelle.

HazyEyes_5_IMG_8954
5. Viimeistele meikki vaalealla sisärajauksella ja ripsivärillä.

Huolittele kulmakarvat.

HazyEyes_6_IMG_8966
Teksti ja kuvat: Sanni / Karkkipäivä


Kommentoi