Hemmottele ihoasi hunajalla ja kuusenoksilla

27.01.2016

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ TERVASKANNON KANSSA

Useimmilla meistä iho on kuiva ja kutisee jatkuvasti erityisesti talvella. Ihorasvoja, joissa yhdistyisi herkullinen tuoksu, helppo levittyvyys ja nopea kuivuminen on kuitenkin usein hankalaa löytää. Tervaskanto on tuonut markkinoille uuden, koko vartalolle tarkoitetun voiteen, jota bloggaajat ja Indiedaysin toimitus pääsivät testaamaan.

Itse olen tämän pienen testijakson jälkeen täysin koukuttunut tämän ihmevoiteen herkulliseen hunajan tuoksuun. Lue bloggaajien kokemukset alta.

Ainon tarinoita treenaamisesta
Ainon tarinoita treenaamisesta -bloggaaja tykästyi erityisesti voiteen kotimaisuuteen ja luonnonmukaisuuteen. Aino on yrittänyt pikkuhiljaa ruokapuolen lisäksi tuoda luomun myös kosmetiikkaansa. Lue lisää kokeilun jälkeisistä fiiliksistä blogista.

MAIJU SAWID MAIJU SAW
Maiju Saw
-bloggaaja Maijun kotona myös perheen pikkuinen pääsi testaamaan voidetta: ” Tyttö tykkäsi kun sai laittaa sitä ihan itse eli siinä vinkki rasvauksen kanssa taisteleville.” Lue postaus kokonaisuudessaan täällä.

Ella Elers 2 Ella Elers 1
Ella Elersille
hunaja-kuusenoksavoide on toiminut Balin reissulla myös yllättävällä tavalla: ”Välillä joku niinkin yksinkertainen asia kuin vartalovoide voi hetkellisesti helpottaa koti-ikävää ja tuoda iloa rähmäisemmänkin päivän keskelle.” Lue lisää postauksesta.

Go 4 it vol. 2 1 Go 4 it vol. 2 2
Go 4 it vol. 2
-blogin Mintulla on ollut erityisesti talvisin kuiva ja kutiseva iho, mutta kokeilujakson jälkeen tunne on toinen. Lue lisää Mintun blogista.

Tervaskannon Facebook-sivulta löydät vinkkejä luonnollisesta ihonhoidosta ja Tervaskanto-tuotteista.

 

Kuvat: bloggaajilta
Teksti: Janika Haapasalmi


Kommentoi