Bloggaajien suihkuhetkien kuusi suosikkia

29.01.2016

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ PALMOLIVEN KANSSA

Palmoliven Aroma Sensations -tuotesarjaan kuuluu kuusi sinua hemmottelevaa, mitä ihanimpia ainesosia sisältävää suihkusaippuaa.  Bloggaajat kutsuivat 200 lukijaansa mukaan testaamaan yhtä näistä herkullisen tuoksuisista ja pirteän värisistä suihkusaippuoista. Lue, mitä mieltä he olivat!

Mami Go Go PalmolivePalmolive
Testiryhmään osallistuneet lukijat pääsivät kokeilemaan sarjan ihanan pinkkiä Feel Glamorous -saippuaa, joka on hellästi ihoa kuoriva, vaniljaa ja pitayaa sisältävä saippua. Lähes 60 % vastanneista koki tuotteen parhaaksi puoleksi sen iholle jättävän tuoksun. Suurin osa kertoikin tuotteen värin ja tuoksun vaikuttavan suihkusaippuaa ostaessa eniten ostopäätökseen.

Feel Glamorous
Just My ImaginationJanni ja Annib-bloggaaja valitsivat tämän pinkin ihanuuden omaksi lempparikseen! Anni koki hellästi kuorivan koostumuksen olevan yksi tuotteen parhaista ominaisuuksista.

”Kyseinen suihkusaippua tuoksuu syötävän hyvältä ja sen kuorintaominaisuus on kyllä minulle pelkkää plussaa, sillä olen aina ollut todella laiska kuorimaan ihoani.Annib

”Jokainen tuoksuista on kesäisen raikas ja tuotteet liukuvat pehmeästi iholla kevyesti vaahdoten. Näiden tuotteiden myötä suureen arvoonsa noussut saunahetki on saanut taas ripauksen lisää luksusta!” – Just My Imagination

Feel the massage
Feel the Massage on But I’m a human, not a sandwich -blogin Iinan ja MUTSIS ON.Emilian ehdoton suosikki, joka sisältää Kuolleenmeren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua sekä kuorii ja uudistaa ihoa. Täydellinen kevythieronta kiireisen arjen keskelle siis!

”Se toimii tosi hyvin myös kuorintaharjan kanssa. Yhdistämällä suihkusaippuan ja kuorintaharjan saa oikein hyvin itseruskettavan kuorittua ja pidettyä ihon sävyn kauniina.” – But I’m a human, not a sandwich

”Rakastan sitä tunnetta, kun voin hetkeksi unohtaa kaiken muun ja keskittyä vain siihen suihkuavan veden pauhuun, sulkea silmät, nauttia eksoottisista tuoksuista ja kuoria kaiken stressin ja pahan mielen pois.” – MUTSIS ON.

So Dynamic
Raikkaan vihreä So Dynamic toimii Ainon tarinoita treenaamisesta -bloggaajan treenikaverina.

”Aamutreenien jälkeen on kiva käyttää virkistäviä ja energisöiviä tuoksuja, joista suosikiksi nousi tuo vihreä So Dynamic – Virkistävä suihkusaippua. Tuote sisältää Verbanan ja mandariinin öljyä sekä appelsiinin kukkaa.” – Ainon tarinoita treenaamisesta

So Relaxed
MAMI GO GO -blogin Minttu ihastui Ylang Ylang -öljyä, laventelia ja kardemummaa sisältävän So Relaxed -suihkusaippuaan.

”Niinkin arkisesta asiasta, kun suihkussa käymisestä, on muodostunut itselleni pieni arjen luksushetki. Välillä sitä tosin on käytävä myös kiireesti aamulla herättämässä itsensä suihkun alla, mutta yleensä ihan tarkoituksella otan sen aikani vaikkapa illalla, kun ei ole kiire.” – MAMI GO GO

So Vibrant
Helmeilevää elinvoimaa antava So Vibrant sisältää gojimarjaa, kiinanruusua ja inkivääriöljyä. Virkistävän oranssi saippua on Saijiksen suosikki kuudesta.

”Käytin tätä viimeksi eilen pitkän muuttopäivän jälkeen. En olisi millään malttanut tulla suihkusta edes pois, kun koko kylppärin valtasi niin hyvä tuoksu – ei liian vahva vaan juuri sopivan raikas ♥ Sen jälkeen oli ihana hypätä sänkyyn puhtaiden lakanoiden väliin nukkumaan ensimmäinen yö uudessa kodissa.” – Saijis

Feel Good
SisustusUnelmia-bloggaaja ihastui sensaatiomaiseen Feel Good -suihkuöljyyn, joka tuoksuu mangolta ja sisältää nerolin sekä frangipanin öljyjä.

”Tällaiselle talven kuivasta ihosta kärsivälle tuote on erittäin hyvä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa myös suihkussa käydessä. Ja ai että se tuoksu – huumaava.” – SisustusUnelmia

Palmolive
80 % lukijoista kertoi valitsevansa suihkusaippuansa sen hetkisen fiiliksen mukaan, ja 88 % vasta kaupan hyllyn edessä seistessään. Palmoliven Aroma Sensations -sarja mukautuukin loistavasti eri mielialoihisi – valitse yksi kuudesta ihanuudesta, ja hemmottele itseäsi hurmaavilla tuoksuilla ja erilaisilla koostumuksilla!

 

Kuvat: bloggaajilta
Teksti: Janika Haapasalmi


Kommentoi