Haasta itsesi voimaan hyvin

11.02.2016

Indiedays ja OP haastoivat yhdeksän bloggaajaa osallistumaan uuden OPn Syke -vakuutuksen pilottivaiheeseen. Kyseessä on täysin uudenlainen vakuutuskonsepti, joka haastaa jokaisen huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan – ja myös palkitsee siitä. OPn Syke yhdistää suomalaisten startup-yritysten hyvinvointiosaamisen sekä OPn tahtotilan huolehtia asiakkaidensa hyvinvoinnista.

Lue, miten bloggaajat kokivat hyvinvointiin kannustavan vakuutuksen, ja millaisia ajatuksia uusi konsepti herätti lukijoissa! Tutustu OPn Sykkeeseen myös Facebookissa.

ellaelers

Bloggaajat innostuivat vakuutuksesta ja hyvinvointihaasteesta. Monet halusivat kampanjaan mukaan sen takia, että kaipasivat motivaatiota liikuntaan ja terveellisempään ruokavalioon. Kiireisen syksyn jälkeen monet kokivat tarvetta panostaa omaan hyvinvointiinsa, ja OP Sykkeen hyvinvointihaaste koettiin hyvänä sysäyksenä paremman olon tavoittelulle.

OPn Syke -vakuutus toimii niin, että valitset neljästä erilaisesta hyvinvointihaasteesta itseäsi eniten kiinnostavan:
MealLogger -ruokapäiväkirjan avulla seuraat ja parannat ruokavaliotasi. Tavoitteena on syödä riittävästi kasviksia ja hedelmiä kuukauden aikana, ja siinä onnistuessasi saat alennuksen vakuutuksesta.
Laturi mittaa jaksamistasi ja haastaa aktiivisiin elämäntapoihin. Parantaessasi lähtötestisi tulosta seurantatestissä, vakuutusmaksusi alenee.
Pulse On puolestaan seuraa treenisi intensiteettiä. Vakuutusmaksu pienenee, kun treenaat riittävästi kuukauden aikana.
Fjuul laskee pisteitä aktiivisuutesi mukaan ja palkitsee alennuksella vakuutusmaksusta, kun olet kuukauden aikana riittävän aktiivinen.

Kaiken kaikkiaan pilottijaksoon osallistuneet bloggaajat kokivat uudenlaisen vakuutuksen toimivana ja nykyaikaisena. At Maria´s -blogin Marian mielestä Sykkeen kaltainen vakuutuskonsepti on ihan huippu:

”Se ei vielä auta sinua voimaan hyvin, kun otat vakuutuksen. Vaan se, että pidät huolta itsestäsi (ravinto, liikunta lepo) ja ko. vakuutus palkitsee siitä. Hyvinvointi kun lähtee omasta itsestäsi”, Maria kertoo.

Myös lukijoiden keskuudessa vakuutus herätti kiinnostusta. Monet pitivät ideaa mielenkiintoisena ja uskoivat haasteen motivoivan terveellisempiin elämäntapoihin:

”Hienoa! Tällaista vakuutuskäytäntöä olen odottanut jo aiemmin tulevaksi. Kannustaisi, mutta ei pakottaisi. Ja terveet, hyvinvoivat, aktiiviset ihmiset säästäisivät vakuutusmaksuissa. Mikäs sen parempaa?” kommentoi eräs lukijoista.

Katso alta, minkä neljästä haasteesta kukin bloggaajista valitsi ja kurkkaa kokemukset blogeista! Tartu hyvinvointihaasteeseen myös itse – OP kutsuu Indiedaysin lukijat nyt mukaan edulliseen pilottihintaan. Lisätietoa vakuutuksesta ja hyvinvointipalveluista löydät OPn Sykkeen sivuilta.

atmarias

At Maria´s -blogin Maria valitsi haasteekseen MealLoggerin, jonka ideana on seurata ja parantaa omaa ruokavaliota ruokapäiväkirjan ja Hanna Partasen ohjaaman Syö hyvin -ryhmän avulla. Syömällä riittävästi kasviksia ja hedelmiä kuukauden aikana saat alennuksen vakuutuksesta. Haasteen alussa Maria epäili syksyn jatkuneen flunssakierteen johtuvan epäsäännöllisestä ja liian vähäisestä syömisestä, ja siksi sovelluksista kokeiluun pääsi terveelliseen syömiseen kannustava MealLogger. Katso täältä, miten haaste sujui Marian osalta.

Myös Miia Metso ja Tuulanneli valitsivat haasteekseen MealLoggerin. Miialla päätökseen vaikutti halu laittaa ruokavalio kuntoon. Tuulanneli puolestaan innostui ruokapäiväkirjan pitämisestä, kun aiemmat hyvinvointi haasteet olivat bloggaajan osalta keskittyneet liikuntaan. Lue täältä, millaisia muutoksia Tuulanneli on ruokailuihinsa tehnyt palvelun avulla. Miian kokemukset puolestaan löydät täältä.

tuulanneli

Coconut White -blogin Padmerine valitsi haasteekseen Laturin, joka mittaa jaksamista ja hyvinvointia. Laturi innostaa aktiivisiin elämäntapoihin ja haasteeseen kuuluvan energiatestin tulosta parantamalla vakuutusmaksu pienenee. Bloggaaja odotti innolla saavansa haasteen myötä konkreettisia vinkkejä energiatason lataamiseen. Kurkkaa millaiset tulokset Padmerine sai energiatestistä ja miten haaste on sujunut.

Laturi kiinnosti myös hektisen lapsiperhearjen keskellä elävää But I´m a human not a sandwich -blogin Iinaa. Tutustu täällä Iinan ajatuksiin haasteesta ja katso, millaiset tulokset kiireinen kahden lapsen äiti sai energiatestistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pulse On -haastetta lähtivät kokeilemaan Uuden Kuun Emilia ja Kaikki mitä olen -blogin Sini. Pulse On kannustaa kasvattamaan kuntoa ja haasteen tavoitteena on kymmenen aerobista treeniä kuukauden aikana. Treenin intensiteettiä seurataan rannesykemittarilla, joka kertoo harjoituksen vaikutuksen älypuhelimen avulla. Lue, mitä ajatuksia haaste herätti Emiliassa ja kurkkaa millainen liikkuja Sini on.

uusikuu

Mami Go Go -blogin Minttu innostui uudenlaisesta vakuutuskonseptista ja valitsi hyvinvointihaasteekseen Fjuulin, joka mittaa aktiivisuutta. Mitä aktiivisempi on päivän aikana, sitä enemmän sovellus kerryttää pisteitä ja sen myötä vakuutusmaksu alenee. Kurkkaa täältä, mikä motivoi Minttua lisäämään omaa aktiivisuuttaan.

Ella Elers päätyi testaamaan Fjuulia, koska halusi lisätä arkiaktiivisuuttaan. Lähes päivittäin liikuntaa harrastava Ella tunnusti kulkevansa julkisilla parin kilometrin matkat salille, ja otti tavoitteekseen lisätä kävelyä ja hölkkäilyä. Lue täältä, onnistuiko Ella tavoitteessaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tutustu tarkemmin vakuutukseen ja hyvinvointihaasteisiin OPn sivuilla. Pilottijakso kestää toukokuun 2016 loppuun ja vakuutuksen voi irtisanoa milloin vain pilotin aikana. Vielä ehdit siis testaamaan OPn Sykettä edulliseen pilottihintaan ja samalla haastat itsesi huolehtimaan hyvinvoinnistasi!

Kuvat: Bloggaajilta
Teksti: Riikka Yrjölä

 


Kommentoi