#ONNENONKIJA

24.02.2016

Onnenonkija_Indiedays_900x500_2

Elokuvassa Onnenonkija unelmaansa tavoitteleva muotibloggaaja Marja uskoo vankasti blogiinsa ja tavoittelee tähtiä. Kultalusikka suussa syntynyt Olavi haluaisi vain olla ihan tavallinen. Hieman outo Olavi voisi olla ratkaisu neuvokkaan Marjan kriisiytyneeseen rahapulaan ja laskussa oleviin seuraajamääriin. Naisista Olavi ei tiedä hirveästi mitään.

Onnenonkijan huumori nousee hillittömästä yrittämisestä ja itsensä brändäämisestä, vastuusta ja vastuuttomuudesta sekä rahasta ja kroonisesta rahapulasta. Elokuvan on ohjannut Ville Jankeri (Pussikaljaelokuva) ja käsikirjoittanut Pekko Pesonen (mm. Napapiirin sankarit ja Napapiirin sankarit 2, Tyttö sinä olet tähti). Onnenonkija on ensimmäinen blogi- ja vlogimaailmaan sijoittuva kotimainen elokuva. Elokuvaa tähdittävät mm. Minka Kuustonen sekä Olavi Uusivirta. Saatat myös bongata cameo-rooleissa muutaman tutun kasvon!

Onnenonkija saa ensi-iltansa 25.3. Virittäydy fiilikseen seuraamalla alla olevia kanavia ;)

Untitled-2

Untitled-3

Untitled-1


One Response to “#ONNENONKIJA”

  1. Riina K sanoo:

    Tätä onkin jo tovi odotettu!

Kommentoi