Vauhtihirmun vaippavalinta

01.03.2016

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ LIBERON KANSSA

Äitiys tuo mukanaan paljon iloa, naurun helinää ja hellyttäviä hetkiä. Lapsen mukavuudella on suuri vaikutus myös äidin arkeen. Jos vaippa ei tunnu hyvältä taaperon temmeltäessä, antaa hän sen myös näkyä – ja kuulua. Indiedaysin ja Liberon kampanjassa äidit testasivat liikkeisiin ja nopeisiin tilanteisiin sopivia Libero Touch -vaippoja pikkuisillaan. Lue bloggaajien kokemukset ja monelle äidille erittäin samaistuttavat tarinat!

MUTSIS ON.Emilian lempiominaisuus Libero Toucheissa on niiden kosteusindikaattori – vaippa kirjaimellisesti kertoo, kun se on märkä:

“Mielestäni tämä on upea ominaisuus, ja etenkin tosiaan taaksepäin miettien, olisin itse kaivannut tätä pienen vauvan äitinä. Vauvan lisäksi helpottaa myös äidin elämää! Itse en ainakaan kaipaa niitä hetkiä, kun vauvan herätessä huutamaan yrität unen pöpperössä miettiä, että lämmitänkö pulloa, lykkäänkö tissiä vai vaihdanko vaipan. Olisi ollut ihanan helppoa tuoreena äitinä tietää varmuudella, kuinka usein se vaippa oikein pitää vaihtaa, eikä turhaan nostaa aina vauvan vireystasoa lähtemällä sinne vaipanvaihtopöydälle sähläämään.”

All you need is White -blogin Sadun suloinen M ihastui vaippoihinsa niin paljon, ettei olisi enää housuja malttanut käyttää lainkaan:

”Poika tuntuu niin tykästyneeltä näihin vaippoihinsa, että tepastelisi kotona mieluiten pelkällä vaipalla. Paita saa kyllä olla kaverina. Esimerkiksi toissailtana ilmoille pärähti melkoisen karmaiseva huuto, kun vilukissaäiti ajatteli pukea sukat ja housut vaippapepun päälle… Että mitenköhän käy ensi kesän kuivaksiopettelun, mietinpähän vain… Luulen, että tämä vaippa tuntuu vähän samalta kuin pikkuhousuilla tepastelisi, siltä se ainakin näyttää!”

Korinna palasi postauksessaan äitiyden alkuaikoihin, kun ihana Evelin oli vasta tuloillaan:

”Muistatteko joku ne ajat, silloin kun mistään vauva-jutuista ei ollut mitään hajua? Osa teistä siellä toisella puolella varmasti elää sitä tälläkin aikaa? Kun vaippahyllyn edessä katselee niitä lukuisia paketteja, eikä todellakaan tiedä, mitä niistä tulee tulevaisuudessa käyttämään. Kun ei oikein osaa edes ajatella, että voiko vaipoissa olla jotain erojakin? Minä ainakin muistan ennen Evelinin syntymää, kuinka tuijottelin yhdessä Roopen kanssa niitä hyllyjä silmät pyörien.”

Myös kolmen lapsen äiti, & Something Daily -blogin Emmi muistelee elämänsä käännekohtia:

”Se hetki oli kieltämättä elämäni pelottavin, mutta samalla myös ihanin ja ikimuistoisin. Muistan edelleenkin sen hetken, kun tuoreena äitinä tärisevin käsin vaihdoin vastasyntyneeltä pojaltani ensimmäisen vaipan! Oi ei, kuinka pienen pieni hentoinen otus, onko tämä todella minun? Eihän se mene rikki? Miten päin tämä vaippa puetaan?”

Libero Touch on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Sen voimakas imukyky pitää lapsen kuivana pidempään. Libero Touch -vaipat on täydellisesti muotoiltu siten, että ne ovat kuin räätälöidyt lapsellesi. Vaippoja on saatavilla teippivaipoissa koossa 1–4 ja housuvaipoissa koossa 4–6.

Kurkkaa Liberon sivuille, jossa on kätevä applikaatio oikean vaippakoon määrittämiseen.

 

Kuvat: Bloggaajilta
Teksti: Janika Haapasalmi


Kommentoi