Neljä tapaa käyttää pinkkiä luomiväriä

29.03.2016

Pinkki luomiväri on nyt in, mutta punertava luomiväri tekee ilmeestä helposti väsyneen tai pahimmassa tapauksessa sairaan. Lue toimituksen vinkit trendivärin käyttöön, ja löydä oma tapasi tuoda vaaleanpunaista luomille!

Editorial_tammikuu_pinkki_tummat_silmat2
Kuten olet ehkä huomannut, pinkki luomiväri ei imartele useimpia pohjoismaalaisen sävytyksen omaavia vaaleita sinisilmiä koko luomelle levitettynä. Sen sijaan, käytä väriä tehosteena varjostuksissa tai rajauksissa! Alla neljä tapaa, joilla onnistut varmasti.

PINKKI + LIILA = HARMONIA

Editorial_tammikuu_pinkki_liila
Editorial_tammikuu_pinkki_liila2
Kun haluat harmonisen meikin, yhdistä pinkki sävyyn joka sijaitsee sen lähellä väriympyrässä, kuten liilaan. Levitä liilaa koko luomelle ja pinkkiä ulkonurkkaan ja/tai luomivakoon.

PINKKI + PERSIKKA, KORALLI JA ORANSSI = EPÄHARMONIA

Editorial_tammikuu_pinkki_koralli_oranssi
Editorial_tammikuu_pinkki_persikka
Oranssiset sävyt kuten koralli ja persikka sijaitsevat väriympyrässä vähän kauempana pinkistä ja ovat useimmiten luomiväreissä lämpimiä sävyjä pinkin ollessa viileä. Tästä epäharmoniasta syntyy kuitenkin yllättävän freesi meikki, ja etenkin persikka ja pinkki toimivat yhdessä todella kauniisti.

Levitä vaaleaa persikkaista luomiväriä koko luomelle ja pinkkiä luomivakoon tai luomen ulkonurkkaan. Värikkäämmän version saat käyttämällä korallia, ja kaikkein rohkeimman lookin yhdistämällä joukkoon sähäkkää oranssia.

PINKKI + MUSTA = ASENNE

Editorial_tammikuu_pinkki_musta_oranssi
Editorial_tammikuu_pinkki_musta
Pinkki ja musta luovat todella makean yhdistelmän, joka toimii erityisen hyvin bilelookissa.

Levitä pinkkiä luomen sisänurkkaan ja mustaa lopulle luomelle, muista huolellinen häivytys jotta sävyt liukuvat toisiinsa. Värikkäämpään lookkiin nosta pinkki varjostus korkealle luomivakoon.

Haluatko jotain vieläkin näyttävämpää? Lisää joukkoon oranssinen kupari ja valitse luomivakoon tummempi pinkki!

PINKKI KOKO LUOMELLA

Editorial_tammikuu_pinkki_tummat_silmat
Editorial_tammikuu_pinkki_ja_paksu_rajaus
Kun hiuksesi ja silmäsi ovat tummanruskeat, pinkki sopii paremmin myös koko luomelle ilman että näytät kevätflunssaan sairastuneelta.

Upea, simppeli meikki syntyy esimerkiksi levittämällä koko luomelle vaaleaa pinkin sävyä ja tekemällä vahva, musta siipirajaus.

Tai kokeile hillitympää mutta tyylikkään vivahteikasta meikkiä useammalla eri pinkin sävyllä ja tee rajauksesta ohut. Yhdistä esimerkiksi vaaleaa, sinertävää ja korallista pinkkiä.

 

Teksti ja kuvat: Sanni / Karkkipäivä


Kommentoi