Vuoden inspiroivimmat blogit palkittu Inspiration Blog Awards -gaalassa – katso voittajat ja kuvat!

24.04.2016

Helsingin Kattilahallilla lauantaina 23.4.2016 järjestetty Inspiration Blog Awards kokosi yhteen jälleen blogi-, media- ja markkinointialan vaikuttajat. Gaalassa palkittiin vuoden inspiroivimpia blogi- ja somevaikuttajia seitsemässä eri kategoriassa.

Indiedaysin ja Blogirinki Median järjestämässä Inspiration Blog Awards –gaalassa nähtiin huikea määrä blogi- ja media-alan vaikuttajia. Illan kruunasi voittajien palkitseminen sekä KASPERGin livekeikka. Tapahtuman juontajana toimi Tea Khalifa.

Illan ensimmäinen palkinto jaettiin vuoden tyylikkäimmälle blogille, joka on niin ulkoasultaan kuin sisällöltään laadukas. Kolmannelle sijalle tuli MAMI GO GO, toiselle sijalle Pupulandia ja vuoden tyylikkäimmäksi blogiksi palkittiin Strictly Style. Vuoden tyylikkäimmän blogin palkitsi Olympus.

Vuoden blogiteko –sarjassa palkittiin blogi, joka on postauksellaan ottanut kantaa ja onnistunut vaikuttamaan. Vuoden blogiteko –sarjassa kolmanneksi sijoittui Kalenterikarju, toiseksi Emmi Nuorgam ja vuoden blogiteoksi valittiin Uuninpankkopoika Saku TimosenSuvakin kääntymys”. Vuoden blogiteon palkitsivat Indiedays ja Blogirinki Media.

Vuoden viihdyttävimpänä blogina palkittiin MiniFitness. Toiselle sijalle tuli But I’m a human not a sandwich ja kolmanneksi tuli Nakit ja MUTSI. Vuoden viihdyttävin blogi saa lukijansa kerta toisensa jälkeen hymyilemään, sekä sen viihdyttäviä postauksia jaetaan mielellään tuttavapiirille. Voittajan palkitsi Cloetta.

Vuoden somevaikuttajan tittelistä kisasivat sosiaalisen median kautta tietoisuuteen nousseet twiittaajat, snäppääjät, tubettajat ja instagrammaajat. Somevaikuttajan palkitsemisesta vastasi Instrumentarium. Kolmas palkinto meni Eeddspeaksille, toinen palkinto Mmiisasille ja vuoden somevaikuttajan palkinnon sai Uino.

Tapahtumaan oli tänä vuonna kutsuttu ensimmäistä kertaa myös kymmeniä kansainvälisiä huippubloggaajia. ASUS palkitsi illan gaalassa Nordic Blogger of the Year –tittelin ansaitsevan bloggaajan, ja sarjassa kisasi pohjoismaisia huippunimiä. Kolmannelle sijalle tuli Irina the Diva, toiselle sijalle Twinpeaks ja Nordic Blogger of the Year –voiton vei Mascha Vang Blog.

Bloggaajat saivat myös itse äänestää keskuudestaan vuoden yhteishengen nostattajan. Bloggers’ Choice – Vuoden Yhteishengen Nostattajaksi valittiin Life is Beautiful –blogi! Voittajan palkitsi Anna De Codorníu.

Illan viimeinen palkinto jaettiin lukijoiden erityismaininnan ansainneelle blogille. Lukijat saivat ehdottaa omaa suosikkiaan äänestyksen ajan ja eniten ääniä keräsi Saijis. Lukijoiden suosikin palkitsi A. Tillander.

Jännittävän palkintojen jaon jälkeen juhlakansalle esiintyi KASPERG upean visuaalisella show’llaan. Juhlinta jatkui aina yöhön saakka – kiitos kaikille vieraille sekä yhteistyökumppaneille! Sekä onnittelut tietysti illan upeille voittajille. Lisää kuvamateriaalia tapahtumista on tulossa tapahtuman sivuille osoitteeseenwww.inspirationblogawards.com/kuvagalleria – stay tuned!

 

Kuvat: Ville Malja
Teksti: Jonna Järvelä ja Ida Haapanen

One Response to “Vuoden inspiroivimmat blogit palkittu Inspiration Blog Awards -gaalassa – katso voittajat ja kuvat!”

  1. […] en rupea tässä nyt luettelemaan, koska en edes tiennyt nimeltä kaikkia ja voitte ne lukea myös Indiedaysin sivuilta. Itse voittajien julkistus oli todella nopea, taisi mennä ehkä viisitoista minuuttia. […]