Kauneusinspistä kevääseen – katso kauneusbloggaajaan viisi suosikkiblogia!

03.05.2016
SUOSITUN KARKKIPÄIVÄ -BLOGIN SANNI KOKOSI YHTEEN VIISI SUOSIKKIKAUNEUSBLOGIAAN JA INSPIROIVAA POSTAUSTA!

Sain ilon valita Indiedays Inspiration-kauneusblogeista suosikkejani. Tässä viisi lemppariani Inspirationin monipuolisesta kauneusblogien yhteisöstä, ehkä sinäkin löydät näiden joukosta uuden suosikin?

 

Keyword: Love: Laadukkaita tuotearvosteluja

http://keyword-love.blogspot.fi/

keywordlove

Keyword: Lovea kirjoittaa ihanan positiivinen Jonna. Blogi keskittyy laadukkaisiin, tekstirunsaisiin tuotearvosteluihin, joita on laidasta laitaan selektiivisestä kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan ja markettimerkkeihin. Välillä Jonna heittää sekaan myös pohdiskelevia juttuja elämän ilmiöistä ja mahtuupa mukaan myös ruokaa ja kulttuuriakin.

Kokonaisuudessaan mahtavan monipuolinen ja hyvin kirjoitettu ja kuvattu blogi. Nimi kertoo kaiken olennaisen: asiasana rakkaus. Jonna kirjoittaa blogiaan rakkaudella, ja se välittyy lukijalle.

Kokeile: Jonnan viikunaleivät. Mmmm…! Herkullisen reseptin löydät täältä!

keywordlove2

 

Rose Shock: hengästyttävän upeaa meikkitaidetta

http://roseshock.blogspot.fi/

roseshock

Jos haluaa mykistyä, kannattaa klikata itsensä Rose Shockin sivuille. Huimaavan lahjakkaan ja kuvankauniin Rose Shockin kuvat ovat karkkia estetiikan janoisille. Blogi ei suoranaisesti tarjoa vinkkejä ihan peruspirkon päivämeikkiin, mutta jos inspiroidut visuaalisesti upeista kuvista ja nautit muuten vain meikkitaiteesta, on Rose Shock mitä suositeltavin osoite.

Tsekkaa: Tim Burtonin ja vanhojen nukkejen inspiroima look Lady Who Left The Painting.

Pysäyttävimpiä kuvia ja lookkeja mitä olen aikoihin nähnyt blogeissa. Iho menee kananlihalle.

roseshock2

 

Anni Jää: joka naisen meikki-inspiraatiota

http://annijaamuah.blogspot.fi/

annijää

Suloinen Anni tarjoaa meikkeihin keskittyvässä blogissaan meikkivinkkejä ja tutorialeita selkeillä, kauniilla kuvilla. Jos Rose Shockin taso tuntuu liitelevän toisessa galaksissa, Annin blogista löydämme myös me tavan tallaajat helposti toteutettavia meikki-ideoita.

Tsekkaa: Annin upea Bronzed-meikkitutorial.

annijäää2

 

All The Little Royals: upeita meikkikuvia ja edullisia meikkivinkkejä

http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

allthelittle

Toinen loistoblogi päivittäiseen meikki-inspiraatioon kauniilla kuvilla. Estenomiksi valmistunut Pauliina esittelee blogissaan päivän meikkilookkeja ja viimeisimpiä uutuusmeikkituotteita, painotus budjettiystävällisissä merkeissä.

Tsekkaa: Pauliinan kultakuparinen arkimeikki.

Yksinkertainen, elegantti kauneusmeikki, arjessa et tarvitse tummia varjostuksia. Juuri tällaiset sävyt ovat omiakin suosikkejani kun haluan näyttää nopeasti hyvältä ja freesiltä.

allthelittle2

 

Päästä varpaisiin: hiusinspiraatiota

http://www.lilasyren.fi/

lilasyren

Ihana Lila hallitsee niin hiukset kuin meikitkin, mutta kampaajakaunottaren blogi keskittyy ennen kaikkea hiuksiin, hiustrendeihin ja kampausvinkkeihin.

Selkeästi koostetusta blogista löytyy niin tuotearvosteluja, tietoa hiusten värjäämisestä, upeita kampausideoita ja makeovereita joissa Lila on laittanut lukijoitaan ja ystäviään uuteen kuosiin meikillä, hiusvärillä ja kampauksilla. Rakastan tällaisia makeover-juttuja!

Tsekkaa: Lilan opas Näin valitset täydellisen sävyn hiuksiin.

 

Kuvat: Bloggaajilta

Teksti: Sanni / Karkkipäivä


Kommentoi