Löydä kevyemmät vaihtoehdot kesän herkkutarjoiluihin!

11.05.2016

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ VAASANIN KANSSA

Kesä on herkuttelun, juhlien ja illanistujaisten aikaa, mutta moni kaipaisi vaihtelua ylisokerisiin ja -suolaisiin herkkuihin. Helppona ja terveellisenä vaihtoehtona toimivat Vaasanin RuisNachot, joista loihtii tarjoilut hetkessä ja vaivatta. RuisNachot ovat lisäaineettomia, valmistettu 100% täysjyvärukiista ja ne sisältävät runsaasti kuitua – voit siis napostella niitä huoletta enemmänkin. Indiedaysin ja Vaasanin kampanjassa bloggaajat pääsivät kehittelemään omia kevyempiä herkutteluvaihtoehtoja Vaasanin RuisNachoista. Poimi täältä monipuoliset vinkit tuleviin juhliin tai vaikka ihan oman arki-illan piristykseksi!

sisustus3

ruisnacho-saijis

RuisNachot toimivat hyvin terveellisempänä ja mielenkiintoisempana valintana tutuille sipsitarjoiluille. Sisustus ja Sepustus -blogin Soile vinkkasi lukijoilleen, että herkkuhetkestä saa vieläkin terveellisemmän käyttämällä sipsidipin pohjana maitorahkaa. Saijiksen blogissa kokeiltiin dipata RuisNachoja itsetehtyyn maukkaaseen avokadovaahtoon.

”Näitä pystyy napostella missä vaan, minkä kanssa vaan. Mä voisin kuvitella nappaavani RuisNachot mukaan vaikka piknikille, rannalle tai ihan vaan omalle terassille kesäpäivänä. Tällä kertaa halusin kuitenkin luoda niiden avulla mun oman herkutteluhetken. Oma aika on välillä tosi tärkeää ja varsinkin kiireisinä viikkoina on hyvä, että löytyy yksi päivä, jolloin voi vähän ”höllätä” ilman kiirettä.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

But I’m a Human not a Sandwich -blogin Iina käytti perheensä kanssa RuisNachoja sekä aterian alkupaloina, että pääruoassa pulled beef -hampurilaisten parina. Nachoista Paahdetut siemenet olivat aikuisten suosikki, kun taas lapset tykästyivät Tomaatti & Rosmariini -nachoihin.

”Ruisnachot ovat helppo ja herkullinen naposteltava ihan mihin tahansa tilanteeseen, mutta me päätettiin nyt ottaa ne osaksi päivällispöytää, alkupalaksi ja lisukkeeksi.  Tehtiin viikonloppuna päivälliseksi pulled beef -hampurilaisia, ja niiden kanssa nachot sopivat hyvin alkupalaksi. Laittoipa rohkea kuopuksemme nachon hampurilaisen väliinkin.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Go 4 it vol. 2 -blogin Minttu nautiskeli RuisNachoja reippaan ulkoilulenkin jälkeen. Nachojen seurana toimivat itsetehdyt valkosipulintuoksuinen yrttidippi sekä dijon-sinapilla maustettu raejuustodippi. Kevyttä, mutta herkullista!

”Kerrankin ei tarvitse ajatella, että ”en voi ottaa yhtäkään, koska sitten en pysty lopettamaan”. Kevyen ja herkullisen RuisNacho + dippi –yhdistelmän kanssa mopo saa karata ihan vapaasti.”

ruisnacho-marias

At Maria’s -blogin Maria tarjoili RuisNachoista valmistettuja herkkuja lasten sukulaissynttäreillä, missä ne maistuivat kaikille vieraille vauvasta vaariin! Seesami & Merisuola -nachojen päälle Maria valitsi itämaisen lohitäyteen ja Valkosipuli & Yrtit –nachot saivat seurakseen fetatäytteen.

Oli kyllä ilo huomata, että RuisNachot olivat myös lasten mieleen. Ei sitä kuulkaas aina tarvitse olla niitä sipsejä. Nämä ajavat asiansa oikein loistavasti.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Synttäritarjoiluina RuisNachot toimivat myös Mutsis ON. -blogin Emilian juhlissa. RuisNachot pelastivat kiireiset juhlavalmistelut ja niitä tarjoiltiin dipin ja tomaattisalsan kanssa.

”Terveellisyys on huippua, mutta silti tässä ideassa parasta oli se nopeus ja helppous. Valmistelu on muutenkin aina niin stressaavaa ja sitten vielä tällaisena kiireisenä viikkona helpottaa hirveästi, kun pääset edes jossain vähemmällä vaivalla.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sara Ollilan blogissa RuisNachoja tarjoiltiin aamiaispöydässä yrtti-appelsiinidipin kera. Helpot ja herkulliset RuisNachot tekivät Saraan vaiktuksen ja pääsivät mukaan lautaselle vielä illallakin.

”Tein meille iltapalaksi kanasalaattia, ja loppuja nachoja murustelin salaatin sekaan niiden normaalien leipäkuutioiden sijaan. No anyways, musta tuntuu että näitä tullaan syömään illanistujaisissa ja muissa tapahtumissa useamminkin erilaisten dippien ja variaatioiden kanssa!”

Teksti: Laura Siltala
Kuvat: Bloggaajilta

Kommentoi