Kerro tunteistasi leivällä!

02.06.2016

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ VAASANIN KANSSA

Arjen kiireissä saattaa joskus unohtua kertoa niille kaikista läheisimmille, perheelle ja ystäville, kuinka tärkeitä he ovatkaan. Millaisia ovat ne pienet teot, joilla voit kertoa läheisillesi välittäväsi heistä? Indiedays ja Vaasan haastoivat bloggaajat piristämään läheisestänsä arkea pienillä teoilla Sano se leivällä -kampanjassa. Tutustu bloggaajien luomuksiin ja inspiroidu tuomaan ripaus Taikaa arkeesi!

pinkpionies pinkpionies2

Pieni tapa muistaa läheistä arjen keskellä on valmistaa hänelle herkullinen välipala. Pinkpionies -blogin Sari päätti yllättää tyttärensä tämän suosikilla, eli tonnikalaleivillä. Hurmaavat tonnikalaleivät valmistettiin rapsakaksi paahdetusta Taika Monivilja -leivästä sekä itsetehdystä tonnikalatahnasta.

”Ja välipala kyllä maistui tuoden pienen hymynkin huulille :-) ” – pinkpionies blog

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä olisikaan parempaa, kuin oman rakkaan tekemä yllätysaamiainen tarjoiltuna suoraan sänkyyn? Sisustus ja sepustus -blogin Soile yllätti rakkaan miehensä Taika Ruis -ruisviipaleista tehdyillä aamiaisleivillä.  Kylmäsavulohi- ja lämpimät kinkkutoastit maistuivat yllätetylle herääjälle ja olivat herkullisen makunsa lisäksi vielä erittäin kuitupitoisia!

”Meidän pitäisi useammin yllättää läheisiämme tavalla tai toisella. Miten hyvän mielen joku pienikin toista huomioiva teko saa aikaan.”   Sisustus ja sepustus

siljas2

Myös Silja S. päätti yllättää rakkaan aviomiehensä kauniilla, mutta täyttävällä yllätysaamiaisella. Aamiaisleivät loihdittiin Taika Herkku Kaura -paahtoleivästä ja kananmunista, jotka tarjoiltiin pekonin, porkkanaveriappelsiinimehun ja suloisten cheddar- ja tuorejuustoa sisältävien lisukesydämien kera!

Oli ihana nähdä mieheni ilostunut ilme, kun hän näki tämän annoksen! Pieniä, mutta sitäkin tärkeimpiä tekoja.” – Silja S.

saijis4

Läheistä hemmoteltiin aamupalalla myös Saijis -blogissa!

maistuumakialle

Maistuu Makialle -blogin Emmi halusi kiittää miestään valmistamalle tälle yhden hänen suosikkiherkuistaan, hampurilaisen. Ihana Taika-hamppari syntyikin Taika Herkku Kaura -leivästä ja sen kruunasivat rakkaan suosikkitäytteet. 

”Tarvitseeko sitä välttämättä olla erityistä syytä kiittää jotakuta, vai riittääkö vain se, että hän on juuri hän ja on tässä ja nyt?” –  Maistuu Makialle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voitto kotiin -blogissa muistettiin eläinystävää, Voitto-hevosta, rapeaksi kuivatetuilla Taika Herkku Kaura -herkkupaloilla. Nämä omenapaloja ja auringonkukansiemeniä sisältävät herkut olivat myös vaativan Voiton makuun.

”Vaikka hevonen tuskin ymmärtää sitä, että näiden herkkujen tarkoitus on olla kiitos kaikesta, katosivat ne parempiin suihin molemmilta karvakorvilta aika nopeaan vauhtiin.  On niin hauska nähdä miten voi kaksi hevosta tulla aina yhtä iloiseksi kuullessaan rapisevan leipäpussin äänen, pitäisi ottaa mallia ja olla yhtä onnellinen noin pienistä asioista itsekin.” – Voitto kotiin

coconutwhite coconutwhite2

Coconut White -blogissa haluttiin muistaa rakkaita isovanhempia herkkujen avulla ja mukaan herkkujen loihtimiseen pääsivät myös perheen 2- ja 3-vuotiaat tytöt. Tytöt muotoilivat Taika Tumma -täysjyväleivästä suloisia sydämiä, jotka päällystettiin tietenkin makoisalla mansikkahillolla.

”Tänään on se tiistai, jolloin olen päättänyt hetkeksi pysähtyä tähän hetkeen ja ilmaista kiitollisuuttani sukulaisilleni. Aivan liian harvoin sitä muistaa kiittää läheisimpiä ihmisiä heidän olemassaolosta ja avuliaisuudesta, mitä he automaattisesti meille tarjoavat.” ­- Coconut White

atmarias

Herkullisia mansikkamarmeladileipäsiä tehtiin myös At Maria’s –blogissa!

prinsessajutut ladolcevita

Prinessajuttu -blogin Mira hemmotteli tytärtään tarjoamalla ihanan aamiaisen, johon kuului Taika Ruis -paahtoleivästä loihdittu prinsessapöllö. La Dolce Vita -blogissa haluttiin taas tarjota terveellinen, mutta hauska välipalatuokio lapselle. Nämä Taika Vaalea -täysjyväleivästä valmistetut  Angry Birds -leivät katosivatkin pikavauhtia parempiin suihin. Lapset sen tietävät, hauskannäköiset leivät myös maistuvat paremmilta!

”Kun kaikille kattaa iloisenväriset lautasliinat ja pöytään sytyttää kynttilän, saa arkiseenkin hetkeen vähän juhlan tuntua. Eikä niitä kauneimpia lasejakaan kannata turhaan kaapin perällä säilöä. Lapsikin tuntee olonsa erityiseksi ja arvostetuksi, kun huomaa vanhemman kattaneen hänellekin hieman kauniimmin.” La Dolce Vita

lilasyren

Myös Päästä varpaisiin -blogissa herkuteltiin lasten kanssa lämpimillä juustoleivillä! 

littlevillage

Myös ystäviä on tärkeä muistaa välillä pienellä hemmottelulla. The Little Village -blogissa muistettiin lapsuudenystävää ja juhlistettiin samalla vuosia kestänyttä ystävyyttä Taika Ruis -ruisviipaleilla, joiden päälle sopi loistavasti ihana Pilvilinna-tsatziki!

”Onko se taikaa vai silkkaa sattumaa, että samalla kun tein tätä muistit minua kortilla. Kerroit, että olen tärkeä sinulle. Niin sinäkin olet minulle ♥” – The Little Village

kulinaari kulinaari2

Kulinaari -blogissa tarjoiltiin uudelle ystävälle herkullinen voileipäbrunssi. Taika Vaalea -täysjyväleipää tarjoiltiin brunssilla lämpiminä vuohenjuusto-mansikka-pekonileipinä sekä trendikkäinä passionhedelmä-lohileipinä. Näissä leivissä on todellakin taikaa!

”Sanotaan että ruoka on toiseksi henkilökohtaisin asia jota toiselle voi tehdä. Jo pelkästään ruoan tarjominen kertoo välittämisestä ja toisen huomioon ottamisesta. Puhumattakaan jos vielä teet sen itse tai yhdessä toisen kanssa.” Kulinaari

Miten sinä ilahduttaisit läheisesi arkea? Tutustu lisää hurmaaviin leipäherkkuihin ja inspiroidu bloggaajien taianomaisista tarinoista täältä!

Teksti: Laura Siltala
Kuvat: Bloggaajilta

Kommentoi