Markkinointipäällikkö vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijäyritykseen

17.06.2016

Haluaisitko tulla suunnittelemaan ja toteuttamaan Suomen johtavan vaikuttajamarkkinoinnin yrityksen strategioita? Jos vastasit myöntävästi, voit olla etsimämme huipputyyppi!

Indiedays ja Blogirinki Media muodostavat 500 000 viikoittaisella lukijalla ja 500 laadukkaalla blogilla Suomen suurimman vaikuttajamedian. Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme tuloksekkaita sosiaalisen median sisältömarkkinointikampanjoita ja tapahtumia.  Olemme osa Kaleva-konsernia.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt digiajan markkinoinnin osaajaa, joka hallitsee some-strategiat, sisällöntuotannon ja konversio-optimoinnin. Päävastuualueenasi ovat B2B-markkinointi sekä brändi- ja some-viestintä.

Etsimällämme markkinoinnin ammattilaisella on kokemusta seuraavilta osa-alueilta:

  • Strategisen markkinoinnin osaaminen – Osaat suunnitella yrityksen tai brändin strategista markkinointia ja jalkauttaa sen käytäntöön.
  • Sisällöntuotanto – Osaat kiteyttää olennaisen ja tuotat luontevasti sisältöä, olipa kyseessä uutiskirje, Twitter-päivitys tai blogipostaus.
  • Tiedottaminen – Löydät asioista uutiskärjen, ymmärrät mediapelin ja sinulla on hyvät kontaktit.
  • Liidimarkkinointi – Osaat konversio-optimoinnin ja tunnet hakukoneoptimoinnin lainalaisuudet. Facebook- mainonta, AdSense ja AdWords ovat osa työkalupakkiasi.
  • Sosiaalinen media – Tunnet some-kanavat ja niiden mahdollisuudet niin B2B- kuin B2C -viestinnässä ja osaat web-analytiikan.

 
Kuva rekryilmoitukseen

Tule mukaan menestymään! Tarjoamme sinulle hienon tilaisuuden päästä mukaan sosiaalisen median sisältömarkkinoinnin edelläkävijäyrityksen kehittämiseen ja kasvuun. Pääset kehittämään markkinointia itsenäisesti osaavan myyntitiimimme jäsenenä ja saat tulosvastuullisesta työstäsi kannustavan palkkion.

Lisätietoja tehtävästä antaa Indiedaysin toimitusjohtaja Esa Suurio, puhelin 040 712 0211. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 3.7. mennessä osoitteella esa.suurio@indiedays.com.

 

 


Kommentoi