Nopeaa kesäkauneutta – katso bloggaajien vinkit 5 minuutin pikalookkiin!

22.06.2016

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ COLGATEN KANSSA

Kesällä kauneudenhoidon ei tarvitse olla monimutkaista – ilmojen lämmetessä jo pienellä vaivalla voi luoda huolitellun ja rennon lookin! Indiedays ja Colgate haastoivat bloggaajat luomaan 5 minuutin pikalookin ja jakamaan omien kesäpäiviensä luottokauneustuotteet. Samalla bloggaajat pääsivät testaamaan valkaisevia Colgate Max White Expert White –tuotteita ja loihtimaan itselleen kesän tärkeimmän asusteen, kauniin hymyn! Colgate Expert White –hammastahna poistaa hampaan pinttyneitä värjäytymiä, kun taas kätevä Colgate Expert White –valkaisukynä toimii syvävalkaisevasti ilman turhaa odottelua tai huuhtelua. Tutustu bloggaajien pikakauneusvinkkeihin ja hampaiden valkaisukokemuksiin alta!

Processed with VSCO with a5 preset

MAMI GO GO -blogin Mintun kiireisten aamujen pelastaja on kaunis hymy, jonka kruunaa punainen huulipuna!

”Hymyn kanssa sitä näyttää muutenkin aina kauniimmalta, eikä kukaan huomaa että päässä keikkuu edelleen se sama nuttura kun eilenkin.  Nyt kesällä päivettyneen ihon kanssa riittää hyvin sipaisu aurinkopuuteria, hampaiden pesu ja kirkas huulipuna.”

elizaveta elizaveta2

Elizavetan kesän kauneusrutiineissa tärkeintä on nopeus ja helppous. Kaverit saattavat pyytää ulos lyhyellä varoitusajalla tai aamulla torkuttaminen saattaa maistua liiankin hyvin.

”Värillistä geeliä auringon vaalentamiin kulmakarvoihin, kirkkaan värinen huulipuna ja kynsilakka, hymyn viimeistelyyn Expert White -valkaisukynä, hiukset ponnarille, hymy huulille ja menoksi! Pari minuuttia ja raikas kesälook on valmis!”

millamour millamour2

Millamourin pikalook on sekä helppo, että luonnollinen! Valkoisen hymyn lisäksi lookki vaatii vain kosteuttavan BB-voiteen, hitusen poskipunaa, aurinkopuuteria ja viimeistelevänä silauksena kirkasta huulipunaa.

”Tykkään siitä, että tämän geelin vaikuttamista ei tarvitse odotella, joten tämä on vaivatonta ottaa osaksi arkirutiineita. Kannan tuota hammasharjaa joskus myös laukussa ja levitän geeliä hampaille esimerkiksi ennen kaupungille menoa. Näin valkoinen ja kaunis hymy säilyy koko päivän! :-)”

areyoufeeling

Are you feeling fashionable -blogin hymyileväiselle Nadjalle kiireisten aamujen pelastaja on hymyä korostava huulipuna. Piristävän huulipunan rinnalle pääsi nyt myös uusi tuttavuus, hampaita kirkastava Colgate Expert White –valkaisukynä!

”Mulle on vähän liiankin tuttua se, että täytyy juosta töistä nopeasti kotiin ja jatkaa heti matkaa esimerkiksi kaupungille. Sillon mulla on ollu tapana sutaista mun luottohuulipunaa huuliin, jotta huomio kiinnittyy tummista silmänalusista siihen tärkeimpään, eli hymyyn.”

annib2 annib

Annib löytää kesällä jatkuvasti syitä hymyyn! Nopean kesälookin varmistavat ripsenpidennykset ja värjätyt kulmat, jolloin tarvitaan enää luottohuulituotteet ja valkaisukynä loihtimaan kauniin hymyn.

”Kesällä iho tummenee, hiukset vaalenee, musiikki kovenee, juomat kylmenee, ilma lämpenee, illat pitenee ja elämä paranee. Ja mikä sopisikaan kesäauringon päivettämän ihon kanssa paremmin yhteen kuin valkoisena säihkyvä hymy?”

annieveliina

Annieveliinan kesälookin salaisuuksia ovat yön aikana kihartuvat hiukset sekä kirkas huulipuna. Myös Colgate Expert White -valkaisukynästä tuli osa bloggaajan kauneusrutiinisuosikkeja!

”Näistä valkaisutuotteista tulee kyllä ehdottomasti osa mun rutiineja kun ei tarvi käytännössä edes tehdä mitään – hampaat kun tulisi pestyä joka tapauksessa muutenkin!”

mariannan mariannan2

Mariannalle tärkeintä kesämeikissä on raikas iho! Aurinkoisena päivänä meikkivoiteen voi mielellään unohtaa ja huolitellun olon loihtivat sen sijaan hoidetut hampaat, puhtaat hiukset, lakatut kynnet, hyvä tuoksu ja kosteutettu iho. Myös Mariannaan näppärä Colgate Expert White –valkaisukynä jätti vaikutuksen helppokäyttöisyydellään:

”Valkaisee siis selkeästi, tämä kynä jää ehdottomasti käyttöön! Ammattilaisen tekemässä valkaisussa en ole ollut vuosikausiin, mutta jos näitä kotivalkaisukeksintöjä ei olisi, voi olla että harkitsisin. Mutta eipä ole vielä tarvetta, kiitos juuri tälläisten pikkukikkojen!”

 

Kuvat: Bloggaajilta
Teksti: Laura Siltala

 


Kommentoi