Indiedays ja Blogirinki Media avaavat kaksi uutta vaikuttajamediaa

07.10.2016

Indiedays ja Blogirinki Media vastaavat ammattimaistuneen blogikentän tarpeisiin avaamalla uudet tarkemmin profiloidut blogisivustot. Lokakuussa avautuvat mediat ovat ruokavaikuttajien sivusto Foodlover.fi ja lifestyleen keskittyvä Lifie.fi. Indiedays.com jatkaa muoti- ja kauneussisältöjen ykkösmediana.

– Blogit ovat ammattimainen media muiden joukossa. Alaa ei pidetä enää harrastelijoiden puuhasteluna, vaan vakavasti otettavana mediana ja laadukkaana sisällöntuotantona, kertoo Blogirinki Median toimitusjohtaja Laura Hakanen.

Sisältömarkkinoinnin suosion kasvu näkyy myös blogeissa.

– Uudet portaalit tarjoavat yhtenäisemmän mediaympäristön sekä mainostajille että kuluttajille. Blogimarkkinointi on mitattavaa ja tuloksellista siinä missä muukin markkinointi, Indiedaysin toimitusjohtaja Esa Suurio summaa.

inspiration_blog_awards_16-54

 

Foodlover.fi on Suomen ensimmäinen ruokaan ja leivontaan keskittyvä blogisivusto. Laadukas sisältö ja toimiva haku mahdollistavat niin reseptien pikaisen etsinnän, kuin inspiraation hakemisen ja fiilistelyn. Foodlover-yhteisöön kuuluvat muun muassa Suomen suurin leivontasivusto Kinuskikissa, arkiruoan kuningatar Hellapoliisi, maan kattavin kasvisruokasivusto Chocochili sekä yli 70 muuta laadukasta ruokablogia.

– Foodlover tavoittaa ruuanlaitosta ja leivonnasta kiinnostuneen kohderyhmän hyvin. Lukijat ovat aidosti aiheista kiinnostuneita ja palaavat laadukkaan sisällön pariin. Tähtäämme suurimpien ruokasivustojen joukkoon, Laura Hakanen kertoo.

Lifie.fi on kuin naistenlehti verkossa – ystävä, viihdyttäjä ja ajatuksien herättäjä. Vahvojen vaikuttajanaisten sivustolla kirjoittavat muun muassa Emmi Nuorgam, But I´m a Human Not a Sandwich, Uusi Kuu, Anna ja Sebastian sekä Puutalobaby. Sivuston sisällöt vaihtelevat hyvinvoinnista ja sisustuksesta perheeseen ja päivän polttavien aiheiden ruotimiseen.

– Aihepiirien skaala on laaja; kepeiden tunnelmakuvien ja inspiroivien vinkkien lisäksi voidaan kirjoittaa kipeistäkin aiheista kuten vaikka lapsettomuudesta. Lifien bloggaajat ovat mielipidevaikuttajia, Hakanen korostaa.

– Lifien kohderyhmä kuluttaa paljon ja kaikkea talouspaperista talopaketteihin. He vaikuttavat myös perheensä ostopäätöksiin. Mainostajan näkökulmasta Lifie tavoittaa ostovoimaisia kuluttajia kolmenkympin molemmin puolin, Laura Hakanen kertoo.

inspiration_blog_awards_16-51

 

Indiedays.com on vuonna 2010 perustettu nuorten naisten muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä sivusto ja oman alansa ylivoimainen ykkönen. Uusien sivustojen lanseerauksen yhteydessä Indiedaysin sisältöä terävöitetään takaisin juurilleen ja kohderyhmää tarkemmin palvelevaksi. Indiedaysin sosiaalisen median vaikuttajat ovat monen nuoren idoleita ja heillä on uskollinen seuraajajoukko. Indiedaysin tähtiin kuuluvat muun muassa vloggaajanakin tunnettu Uino ja kansainvälisten muotiblogien tyylilajia edustava Mariannan.

– Nuoret naiset ovat vaikeasti tavoitettava kohderyhmä, ei tämä ikäluokka juuri lue lehtiä. Indiedaysin sosiaalisen median vaikuttajat tavoittavat kohderyhmänsä kattavasti blogien, Instagramin, Youtuben ja Snapchatin kautta, Esa Suurio kertoo.

inspiration_blog_awards_16-59

 

Lokakuussa aukeavat Foodlover.fi ja Lifie.fi sekä Indiedays.com koostuvat Indiedaysin ja Blogirinki Median vaikuttajien sisällöistä, jotka tavoittavat yhteensä noin 400 000 viikkolukijaa, yli 500 000 Instagram-seuraajaa ja yli 400 000 YouTube-tilaajaa. Sosiaalisen median sisältömarkkinointiin erikoistuneet Indiedays ja Blogirinki Media ovat osa Kaleva-konsernia.

Lisätietoja antavat:
Esa Suurio, toimitusjohtaja, Indiedays Oy, 040 7120211, esa.suurio@indiedays.com
Laura Hakanen, toimitusjohtaja, Blogirinki Media Oy, 050 3421888, laura@blogirinki.fi


Kommentoi