Hampaiden valkaisu helposti kotona – Lue blogien lukijoiden mielipiteet!

18.10.2016

CO-CREATION EDITORIAL YHTEISTYÖSSÄ YOTUELIN KANSSA

Onko valkoisempi hymy mahdollista saavuttaa kotikonstein? Indiedays ja Yotuel haastoivat bloggaajat testaamaan arjessaan Yotuel -valkaisevia hammastahnoja osana Valkaisevat totuudet -kampanjaa. Kampanjassa eivät suinkaan päässeet ääneen vain bloggaajat, vaan kokosimme myös blogien lukijoiden oman testiryhmän, joka testasi tuotteitta viikkojen ajan. Lue lukijaraadin mielipiteet hampaita valkaisevista Yotuel -tuotteista alta!

uino

 

”En tiedä miksi en ole koskaan aikaisemmin kokeillut valkaisevia tahnoja, koska näiden käyttö on tosiaan aika iisiä, sitä kun tulee pestyä hampaat joka tapauksessa.” Ainon tarinoita treenaamisesta

Lukijat pääsivät testaamaan Yotuel All-in-One-, Classic- ja Pharma –hammastahnoja muutamien viikkojen ajan. Noin 1/3 lukijatestaajista ei ollut koskaan aikaisemmin käyttänyt valkaisevia tuotteita ja suurimpana syynä testaamattomuuteen nousi pelko tuotteiden turvallisuudesta hampaille. Tästä huolimatta, vain 10 % vastaajista kertoi tietävänsä aikaisemmin käyttämiensä valkaisevien hammastahnojen hankausarvon.

Yotuelin valkaisevissa tuotteissa erikoisominaisuutena on kuitenkin juuri niiden hellävaraisuus. Yotuel -tuotteet eivät sisällä vaahtoavia ainesosia, mikä tekee niistä erityisen hellävaraisia suun limakalvoille. Tuotteiden valkaisevat ominaisuudet eivät perustuu hankaukseen, eivätkä ne vahingoita hampaan kiillettä jatkuvassakaan käytössä, vaan päinvastoin vahvistavat sitä.

”Suurimpana yllätyksenä tuli siitä, kun hammastahna ei vaahdonnut, joka tuntui ensin oudolta kun vaahtoon oli tottunut. Vaahdottomassa hammastahnassa on paljon hyviä puolia, tämän takia tahna ylettyy myös hampaiden väliin.” – Uino

lifeofsilja

uino2

Yotuel -tuotteet osoittautuivat hitiksi lukijatestiryhmän keskuudessa, sillä 95 % tuotteiden testaajista kertoi pitävänsä Yotuel -tuotteista. Erityiskiitosta tuotteet saivat testaajilta niiden mausta sekä vaahtoamattomuudesta. Testaajat myös huomasivat eron hampaiden valkoisuudessa ja kokivat, että hampaiden pesun jälkeen suuhun jäi puhdas tunne.

”Itseäni tuotteissa viehättääkin juuri se, että hampaita voi valkaista ihan vain tavallisen hampaiden pesun yhteydessä, eikä päivään tarvitse mahduttaa liuskojen tai muottien käyttöä.”Uusi Kuu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

uusikuu2

95 % testaajista suosittelisi Yotuel -tuotteita ystävillensä ja ylivoimaisesti suurin osa uskoi jatkavansa vielä Yotuel -tuotteiden käyttöä. Eniten testaajat kuvailivat tuotteita sanoilla raikas, tehokas ja laadukas.

”Kirjoittelin teille jo keväällä vähän Yotuelin kampanjaan liittyen mun hampaidenhoidosta, ja voi nyt kuukausien jälkeen myöntää että tykästyminen on ollut sen verran kovaa ettei paluuta tavallisiin tahnoihin ole enää ollut, vaikka aluksi tätä mahdollisuutta vähän mietin.” – Life of Silja

”Oli kiva huomata ja lukea miten paljon hammastahnan takana voi olla. Se ei pelkästään puhdista, mutta suojaa rei’iltä, tummentumilta, kirkastaa (All-In-One hammastahna) jne.” Uino

Yotuel All-in-One-, Classic- ja Pharma -tuotteiden koettiinkin vastaavan hammastahnoilta vaadittuihin tärkeimpiin ominaisuuksiin, jotka testiryhmä luokitteli olevan hellävaraisuus hampaille, hellävaraisuus suulle, raikas hengitys sekä karieksen ehkäisy. Hampaiden valkaisu on siis mahdollista helposti omien arkipuuhien ohessa, huolehtien samalla omien hampaidensa terveydestä!

 

Teksti: Laura Siltala
Kuvat: Life of Silja, Uino, Uusi Kuu

Kommentoi