Indiedaysin ja Blogiringin uudet sivustot tähtäävät Suomen suurimmiksi

31.10.2016

Lifie.fi ja Foodlover.fi vastaavat lukijoiden muuttuneisiin tarpeisiin. Lifestyle-sisältöä kulutetaan sosiaalisen median kautta ja reseptejä etsitään hakukoneiden avulla. Indiedaysin ja Blogirinki Median uudet sivustot kokoavat kiinnostavat sisällöt profiloidusti yhteen.

 

screenshot_lifie
Vaikuttajamedia Lifien teemoja ovat niin koti ja sisustus kuin perhe ja yhteiskunta sekä kaikki siltä väliltä. Sisältö viihdyttää ja herättää ajatuksia.

– Lifie.fin kaltaiselle sivustolle on selkeä tilaus. Lifestyle-sisältöjä kulutetaan verkossa valtavasti ja itseä kiinnostavat sisällöt haetaan sosiaalisesta mediasta. Lifie.fi kokoaa yhteen Suomen mielenkiintoisimmat lifestyleblogit, Indiedaysin toimitusjohtaja Esa Suurio kertoo.

Vahvojen vaikuttajanaisten sivustolla kirjoittavat muun muassa Emmi Nuorgam, But I´m a Human Not a Sandwich, Uusi Kuu, Missä olet Laura?, Puutalobaby sekä 160 muuta bloggaajaa. Sisällöt vaihtelevat kepeistä tunnelmakuvista kipeisiinkin aiheisiin.

Mainostajalle Lifie.fi tarjoaa yhtenäisen mediaympäristön ja kohderyhmän, joka kuluttaa kaikilla elämän osa-alueilla. Lifien lukijoita kiinnostavat niin talopaketit kuin ripsivärit.

– Oikein kohdennettu ja hyvin tuotettu sisältömarkkinointi blogeissa on erittäin tehokasta. Lifiessa kohderyhmä on ostovoimaista ja he vaikuttavat myös perheensä ostopäätöksiin, Esa Suurio summaa.

Foodlover tarjoaa Suomen laadukkaimmat ruokablogit samalla sivulla

Foodlover.fi kokoaa Suomen parhaat ruoka- ja leivontablogit samaan yhteisöön. Uusi sivusto palvelee lukijoita niin päivittäisessä ruuanlaitossa kuin juhlien suunnittelussa.

– Googlen sijaan reseptejä voi hakea nyt suoraan Foodloverin sivuilta! Meillä on Suomen suurimmat ruoka- ja leivontablogit. Yhdessä tähtäämme Suomen suurimmaksi ruokasivustoksi, Blogirinki Median toimitusjohtaja Laura Hakanen hehkuttaa.

Foodlover-sivustolla on noin 70 ruoka- ja leivontablogia. Yhteisöön kuuluvat muun muassa Suomen suurin leivontasivusto Kinuskikissa, arkiruoan kuningatar Hellapoliisi ja maan kattavin kasvisruokasivusto Chocochili sekä tunnettuja laatublogeja kuten Hannan soppa, Peggyn pieni punainen keittiö ja Kokit ja Potit.

 

screenshot_foodlover

Ruoka- ja leivontablogien sisältöjen elinkaari on pidempi kuin muissa blogeissa. Suosittuja postauksia luetaan vuosienkin päästä ja hakukoneiden kautta resepteihin päädytään uudestaan ja uudestaan.

– Internet on reseptejä täynnä ja aina ei tiedä mihin lähteeseen luottaa. Tunnetun bloggaajan suosittelema ja kokeilema resepti on taatusti hyvä. Foodlover-blogi on laadun tae, Hakanen toteaa.

Ruoka- ja leivontablogien yhteisö Foodlover.fi, naisille suunnattu vaikuttajamedia Lifie.fi ja Suomen suosituin muoti- ja kauneussivusto Indiedays.com ovat Indiedays Oy:n ja Blogirinki Media Oy:n brändejä. Yhtiöt ovat osa Kaleva-konsernia.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Oona Vitikainen, oona.vitikainen@indiedays.com p. 040 720 1258
Noora Pohjanheimo, noora.pohjanheimo@indiedays.com p. 045 631 6846


Kommentoi