3 tapaa rentoutua joulun välipäivinä – nappaa vinkit ja alekoodit!

09.12.2016

Joulu lähestyy huimaa vauhtia ja viimeisetkin joululahjahankinnat tehdään nyt. Joulun välipäivinä ehtii rentoutua ja antaa aikaa itselleen. Poimi alta bloggaajien joululahjavinkit ja alekoodit Adlibriksen yhteistyön tiimoilta!

Kuva: At Maria's

Kuva: At Maria’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neulominen

Ja taas on se aika vuodesta, kun sormet hamuaa (suklaan lisäksi) sukkapuikkoja tai virkkuukoukkua.” – Colour me.

Suklaarasia ja sukkapuikot käteen! Neulominen rentouttaa ja lopputuloksena on ihania kaulaliinoja, sukkia, lapasia tai muita asusteita. Moni onkin hurahtanut neulomiseen – onko nyt sinun vuorosi? Alekoodeilla COLOURME10 ja ATMARIAS10 saat -10% alennuksen Adlibriksen verkkokaupan koko valikoimasta 17.12. saakka.

Kuva: MAMI GO GO

Kuva: MAMI GO GO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lukeminen

Oli kirja kuinka jännittävä tahansa, lukeminen rentouttaa. Silloin unohtaa kaiken muun ympäröivän maailman. Esimerkiksi lukiessa en ikinä vilkuile kännykkää. Hyvät kirjat jäävät myös mieleen vuosikausiksi. Edelleen vielä välillä mieleen tulee jotain vaikuttavia kirjoja, jotka olen lukenut vaikkapa 15 vuotta sitten.” – MAMI GO GO.

Kesän jälkeen mun iltarutiineihin on saapunut uusi tulokas. Se rentouttaa, se kuljettaa ajatukset muualle, se saa rauhoittumaan, se vie aikaa pois somesta – kirjan lukeminen.” – Saijis.

Kuva: But I’m a human not a sandwich

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Askartelu

Me avattiin koko pakkaus kerralla ja vietettiin lasten kanssa touhukas päivä askarrellen. Oli huippua istua pöydän ääressä koko perhe ja kokeilla erilaisia juttuja. Molemmat lapset saivat toteuttaa itseään aivan vapaasti, ja tehdä materiaaleilla ihan mitä halusivat.” – But I’m a human not a sandwich.

Kerää koko perhe yhteen askartelun merkeissä! Alekoodilla IINA10 10% alennus koko Adlibriksen valikoimasta, myös tästä ihanasta askartelupakkauksesta. Koodi on voimassa 17.12.2016 saakka. Askartelupakkaus on oiva lahjaidea, jolle löytyy heti käyttöä välipäivien jälkeen!

Rentouttavaa joulun odotusta ja joulun välipäiviä!

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Adlibriksen kanssa.


Kommentoi