Indiedays saa vahvistusta menestyneestä Bikini Fitness urheilijasta!

14.12.2016

Syksyllä 2016 Indiedays ja Blogirinki Media uudistivat toimintaansa ja samalla myös Indiedays.com palasi takaisin juurilleen muodin ja kauneuden sekä hyvinvoinnin pariin. Nyt vuoden vaihteessa Indiedaysin upeaan joukkoon liittyykin genreä hyvin edustava, mediapersoonana tutuksi tullut urheilija Linda Manuella.

Linda Manuella

24-vuotias Linda Danakas on menestynyt Bikini Fitness -urheilija, joka tuli tunnetuksi sijoituttuaan heti ensimmäisissä SM-kisoissaan hienosti toiseksi. Linda on myös palkittu bloggaaja, jonka monipuolisesta Linda Manuella -lifestyle blogista huokuu hyväntuulisuus ja aito tekemisen meininki. Ammatiltaan Linda on personal trainer, ja blogi keskittyykin nykyisellään vahvasti treenaamiseen ja hyvinvointiin sekä tasapainon löytämiseen kaikilla elämän osa-alueilla.

linda-manuella1

Linda on tyyliltään hyvin sporttinen, mutta rakastaa myös muotia ja kauneutta, ja pukeutuukin salin ulkopuolella naisellisen huolitellusti. Inspiraatiota molempiin tyyleihin tarjoaa naisen aktiivisesti päivittyvä Instagram-tili, jonka kautta Lindan elämää seurailee yli 30 000 käyttäjää.
Indiedaysiin siirtymisen yhteydessä etenkin kauneus- ja hyvinvointiaiheet tulevat korostumaan myös blogin puolella, sillä sisältö painottuu aiempaa enemmän lifestyleen.

manuella1

Linda on myös osallistunut mm. Martina ja hengenpelastajat TV-formaattiin sekä tehnyt viime kesänä Loopin kanssa sarjan videoita, joilla hän antoi viikoittain vinkkejä treenaamiseen. Kameraa arastelematon Linda onkin suunnitellut toteuttavansa enemmän videopostauksia ja tällä hetkellä naisen menevää arkea voi seurata videon muodossa Snapchatistä.

linda

Kevättalvella 2017 Lindan blogista pääsee seuraamaan hänen taipalettaan kohti seuraavia Bikini Fitness -kisoja. Lavalle Linda nousee huhtikuussa Helsingissä järjestettävässä Fitness Classicissa.

Kuvat: Bloggaajalta
Teksti: Sonja Pelkonen


One Response to “Indiedays saa vahvistusta menestyneestä Bikini Fitness urheilijasta!”

  1. mari sanoo:

    Ihan superia !

Kommentoi