Jäikö joululta torttuaineksia yli? Nämä #uudetmuodot sopivat mihin vuodenaikaan tahansa!

03.01.2017

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ DRONNINGHOLMIN JA SUNNUNTAIN KANSSA

Dronningholmin ja Sunnuntain kampanjassa bloggaajat loihtivat joulutorttuja uusilla muodoilla. Jo toista vuotta peräkkäin toteutettu #uudetmuodot –kampanja keräsi jälleen talteen suuren määrän mitä mielenkiintoisimpia torttumuotoja, jotka sopivat mihin vuodenaikaan tahansa.

Nappaa nämä vinkit talteen ja herkuttele tortuilla vielä tammikuussakin!

MUTSIS ON.Emilian taloudessa loihdittiin perinteikkäitä tähtitorttuja uudella twistillä koko perheen kesken:

”Onneksi lapset on selkeästi nyt äitiin tullut ja saadaan koko perhe hyvällä omalla tunnolla herkutella tortuilla läpi vuoden. Ava oli erityisen ylpeä hänen tekemistään muffinssitortuista, vaikka hänen lempparinsa onkin se ihan perinteinen tähtitorttu, koska hänen mielestään niitä on niin hauska taitella.” MUTSIS ON.

But I’m a human not a sandwich –blogin Iina lapsineen loihti söpöjä possuja yhdessä täydellisen makukombon muodostavista Dronningholmin Tähtitorttu-marmeladeista ja  Sunnuntain lehti- ja torttutaikinasta.

Kuten ehkä meidän kuvista huomaa, torttujen ulkomuodosta ei kannata stressata. Tärkeintä on hyvä maku ja se ei voi mennä pieleen kun on oikeat ainekset.”But I’m a human not a sandwich

Marian kotona leivottiin suloisia kettutorttuja, jotka erehdyttävästi muistuttivat taloudesta löytyvää karvaturria:

”Tyttönelikko inspiroitui Dronningholmin tämän vuoden uudesta muodosta eli ketusta. Menisi kuulemma ihan tuosta meidän koirastakin. Ulkonäön viis, mutta maku näissä oli jälleen täyskymppi. Sunnuntai Lehti- ja torttutaikinalevyt ovat meillä vakiovaruste pakkasessa. Ympäri vuoden. Ei vain makeita leivonnaisia varten vaan myös niitä fredagsmyseissä nähtäviä suolaisia piirakoita varten.”At Maria’s

Katso lisää bloggaajien huikeita muotovinkkejä kootusti täältä.

Eikö tortut enää nappaa? Colour me!Juulia antaa herkullisen vinkin jämämarmeladien muuhun hyötykäyttöön:

Sitten tortunleivonnan paras hetki: Hillon syöminen :D Luumuhillo on mun heikkous, voisin vetää sitä varmaan purkin kerrallaan.. Myös nuo uudet hillomaut upposi, ja päädyin kokeilemaan niiden jämiä muuhunkin ruuanlaittoon. Omena-kanelimarmeladi oli superhyvää luonnonjugurtin kanssa, puolukka-kirsikkaa laitoin aamusmoothieen banaanin ja marjojen kaveriksi. Ja sitä luumua söin salaa suoraan purkista.Colour me!

 

Teksti: Janika Haapasalmi Kuvat: Bloggaajilta

 

 


Kommentoi