Kuukauden Vaikuttaja: Hannan soppa

01.02.2017

Syksyn Inspiration Blog Awardseissa palkitut bloggaajat voittivat itselleen myös Kuukauden Vaikuttaja -tittelin, jonka myötä pyysimme heitä kertomaan hieman enemmän itsestään sekä bloggaamisesta. Foodlover -sivustolta tuomariston valinta osui Hannan soppa -blogiin. Alta löydät Hannan vastaukset toimituksen kysymyksiin!

unnamed

Blogisi nimi: Hannan soppa

Oma nimesi: Hanna Hurtta
Ikä: 32

Instagram: @soppahanna

Mistä blogisi nimi tulee? Se oli nopeasti keksitty nimi, jonka kanssa olen usein tuskaillut ja jopa miettinyt nimen vaihtamista. Mutta eihän sitä enää voi vaihtaa, kun justsillää kymmenen vuotta on Hannan soppaa tullut tahkottua.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Opiskelin kymmenen vuotta sitten ravintolakoulussa ja kaipasin paikkaa, johon kerätä koulussa tehtyjä reseptejä. Harrastus vei nopeasti mukanaan.

Mikä on parasta bloggaamisessa? Sen kautta elämääni tulleet upeat ihmiset ja jokainen lukijan kommentti ilahduttaa ihan hurjanmoisesti.

Mikä taas haastavinta? Kahden pienen lapsen töissä käyvänä äitinä ja remontoitavassa talossa asuvana meinaa välillä aika olla kortilla.

unnamed (1)

Paljasta kolme suosikkiblogiasi! Mistä pidät niissä? Upeiden kuvien ja ehtymättömän inspiraation lähteinä toimivat Green Kitchen Stories, Half Baked Harvest ja My New Roots.

Paljasta kolme Instagram-suosikkiasi! Mistä pidät niissä? Edellä mainittujen blogien Insta-tilien ohella voisin mainita vaikka @harvest_and_honey, @kraut_kopf ja @thebrokenbread. Upean tunnelmallisia ruokakuvia.

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? En voi millään valita vain yhtä, mutta sanon, että kaikki matkapostaukset – niitä lukiessa voi taas palata muistoissa kohteisiin, ravintoloihin ja tunnelmiin.

Vinkkini aloittavalle bloggaajalle: Hyvää ja menestyvää blogia tehdään sydämellä ja intohimolla. Tee siis sellaista sisältöä mitä rakastat ja lukijat tulevat rakastamaan blogiasi myös! Valokuvauksen opettelu on myös tärkeää, mutta se on ihana ja antoisa harrastus, jossa voi kehittyä nopeastikin.

unnamed (7)

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Lojaaliutta ja hyväsydämisyyttä. Sekopäinen huumori toimii myös.

Mikä on elämäsi paras päätös? Yksi parhaista lienee erääseen internetin ihmeelliseen deittipalveluun kirjautuminen, jossa tapasin mieheni.

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Laitan usein kahvin sekaan teelusikallisen kookosöljyä.

Jatka lausetta:

Nolottaa myöntää, mutta… olen koukussa pussinuudeleihin.

Vapaa-ajallani… mietin aina, mitä söisin seuraavaksi.

Haluaisin oppia… kuvaamaan keinovalon kanssa, photoshoppaamaan, olemaan järjestelmällisempi ja säästäväisempi.

10 vuoden kuluttua… lapset ovat jo esiteinejä ja talo on toivottavasti kertaalleen rempattu..

 

Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi