Kuukauden Vaikuttaja: But I’m A Human Not A Sandwich

01.03.2017

Syksyn Inspiration Blog Awardseissa palkitut bloggaajat voittivat itselleen myös Kuukauden Vaikuttaja -tittelin, jonka myötä pyysimme heitä kertomaan hieman enemmän itsestään sekä bloggaamisesta. Lifie -sivustolta lukijoiden suosikiksi äänestettiin But I’m A Human Not A Sandwich. Alta löydät Iinan vastaukset toimituksen kysymyksiin!

Blogisi nimi: But I’m A Human Not A Sandwich

Oma nimesi: Iina Hyttinen
Ikä: 25v.

Instagram: @Iinalaura

Snapchat: Iinalaura

Youtube-kanava: Iinalaura

Mistä blogisi nimi tulee?
Blogin nimi tulee erään LMFAO:n biisin sanoista. Se oli ikään kuin mun ja kavereiden voimabiisi joskus teini-iässä ja päätin jo silloin että jos joskus perustan blogin, siitä tulee sen nimi. Jälkikäteen 19-vuotiaana tehty nimivalinta on hieman kaduttanut aina välillä, mutta toisaalta se on myös osasyy miksi blogi on jäänyt lukijoiden mukaan mieleen: nimi on niin hassu.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Olin raskaana ja odotin esikoistamme, ja minulla oli aika paljon ylimääräistä aikaa ja kaipasin myös vertaistukea. Olin itse lukenut blogeja jo jonkin aikaa ja ajattelin että se voisi olla hyvä tapa tallentaa raskaus- ja vauva-ajan muistoja ja tutustua muihin äiteihin. Lisäksi mulla oli silloin profiili Formspring-kysymyssivustolla, ja siellä monet kysyivät multa että voisinko alkaa kirjoittamaan blogia. Näiden kaikkien summana syntyi sitten blogini.

Mikä on parasta bloggaamisessa?
Parasta on se miten paljon olen oppinut tekemään erilaisia asioita bloggaamisen myötä ja miten hienoihin ihmisiin olen saanut tutustua. Blogista olen saanut itselleni paljon muutakin kuin vertaistukea ja tallennuspaikan muistoille: kokonaisen uran.

Mikä taas haastavinta?
Haastavinta on se jos joku kommentoi ikävästi läheisiäni, he kun eivät ole itseään asettaneet tähän asemaan, eikä kommentoinnin pitäisi koskettaa heitä ollenkaan. Varmasti myös ajankäyttö tulee aiheuttamaan haasteita kunhan Oton isyysloma loppuu ja pyöritän päivisin vauva-arkea ja yritystä yksin. Mutta varmasti me selvitään hienosti!

Paljasta kolme suosikkiblogiasi! Mistä pidät niissä?
Paljastan kaksi! Kenza Zouiten ja Isabella Löwengrip. Molemmat ovat uskomattoman lahjakkaita naisia, jotka ovat onnistuneet luomaan bloginsa ympärille menestyksekkään uran ja imperiumin. Heistä on hyvä ottaa mallia, ja jokaisesta tekstistä voi inspiroitua.

Paljasta kolme Instagram-suosikkiasi! Mistä pidät niissä?
@taramilktea – täydellisesti aseteltuja flatlay-kuvia ja herkkuja ja paljon värejä, hänen kuvistaan tulee hyvälle tuulelle. @baddiewinkle – värikäs ja ronski mummu on mun idoli – yhtä rohkea mä haluan olla vielä 70-vuotiaana. @malinmellowno tililtä löytyy sellaista onnellista perhe-elämää jota tykkään seurata, + Malinilla on aina ihan mielettömän ihana tukka!

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen?
Varmasti joku blogimatkoista joilla olen ollut. Ainakin mulla oli tosi kivaa Mami Go Go -Mintun kanssa Frankfurtissa muutama vuosi sitten kun oltiin eräällä blogimatkalla.

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi?
En pysty valitsemaan synnytyskertomusten ja hääpostauksen väliltä, mutta joku näistä elämän tärkeimpiä hetkiä koskettavista teksteistä.

Vinkkini aloittavalle bloggaajalle:
Tuo persoonasi rohkeasti mukaan blogiin, ja tee siitä itsesi näköinen. Se on ainoa keino menestyä, sillä lukijat huomaavat kyllä nopeasti jos joku on epäaito tai ei laita itseään likoon.

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Empaattisuutta, avuliaisuutta ja päämäärätietoisuutta. Eniten inspiroidun tyypeistä, jotka menestyvät omilla kyvyillään, eivätkä toisia lyttäämällä.


Mikä on elämäsi paras päätös?
Varmastikin vastata ekaan tekstariin jonka mieheni Otto lähetti minulle kuusi vuotta sitten uudenvuodenpäivänä. Oton myötä olen saanut kaiken hyvän mitä elämässäni tänä päivänä on.

Outo tapa, josta moni ei tiedä:
Laitan sinappia leivän päälle, mieheltäni opittu tapa.

Asia, josta pidän itsessäni: Positiivisuus ja hymy.

Jatka lausetta:

Nolottaa myöntää, mutta… en seuraa kovinkaan monia blogeja.

Vapaa-ajallani… haluan olla perheeni kanssa ja tehdä yhdessä kivoja juttuja.

Haluaisin oppia… valokuvaamaan vielä paremmin.

Kun kukaan ei näe… tanssin ympäri kämppää.

10 vuoden kuluttua… toivon että minä ja läheiseni olemme terveitä ja onnellisia, ja olen saanut jatkaa samalla tiellä kohti unelmieni saavuttamista, jolla nytkin olen.

 

Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi