Viisi vinkkiä kesälomalle – näin otat ilon irti lomapäivistä!

09.06.2017


Kesäloma on alkanut jo kouluissa ja pian suurin osa lopuistakin suomalaisista lähtee kohti kesälaitumia. Mutta mitä tehdä, kun ideat kesälomanvietosta käyvät vähiin? Lue viiden bloggaajan vinkit parhaaseen kesään ikinä! Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Adlibriksen kanssa.

Uppoudu kirjaan

Oli kyseessä sitten sateinen kesäpäivä tai helteestä nautiskelua riippumatossa, kirja on aina varma valinta. Kirjat kulkevat kesän reissuilla parhaiten mukana lukulaitteessa!

Mökkiolosuhteissa tehdyssä testauksessa Letto sai täydet pisteet. Enkä yhtään epäilisi, etteikö tämä pieni kirjakauppakaverini toimisi yhtä hyvin myös muuallakin. Ulkomailla uima-altaan äärellä, lentokoneessa, junassa tai vaikka pariisilaiskahvilassa lattea siemaillessasi.” – At Maria’s

Lue At Maria’sin blogipostaus täältä. Kampanjakoodilla ATMARIA10 saat 10% alennusta kaikista Adlibriksen e-kirjoista ja Letosta! Tarjous voimassa 30.6.2017 saakka. Tutustu Lettoon ja Adlibriksen e-kirjavalikoimaan täällä!

Askartele perheen tai ystävien kanssa

Askartelu on paitsi rentouttavaa, myös hauskaa! Milloin olet viimeksi maalannut? Entä oletko koskaan kokeillut muovailla helmimassaa? Askartelu kehittää lasten hienomotoriikkaa ja vie aikuistenkin ajatukset pois arjesta.

”Näitä oli helppo toteuttaa jopa vauva kainalossa ja yhdellä kädellä isoja poikia avustaen. Askartelujen parissa vierähti helposti tunti ja ihmeen hyvin meidän elohopeatkin jaksoivat tuon ajan paikallaan istua.” – Mistä on pienet pojat tehty?

Lue Mistä on pienet pojat tehty? -blogipostaus täältäKampanjakoodilla POJAT10 saat 10% alennusta koko Adlibriksen valikoimasta! Tarjous voimassa 30.6.2017 saakka. Tutustu valikoimaan täällä!

Ikuista kesän bucketlist

Oletko jo ehtinyt tekemään kesälle bucketlistia? Jos et, niin vielä ehdit listaamaan kaikki kesän 2017 must-do-asiat! Haluatko ihailla auringonnousua laiturilla, tanssia festareilla, käydä kesäjuhlissa, tehdä grilliruokaa ystävien kanssa, hypätä benji-hypyn..? Nämä kaikki ihanat hetket ikuistat Instax-kameralla!

Koska digikuvia saa otettua miljoona, niissä voi hakea aina sitä täydellistä hetkeä ja tunnelmaa. Polaroid-kuvat ovat rehellisiä, ihan kuin omassa lapsuudessani. Niitä otetaan yksi kerrallaan, ja ne näyttävät juuri siltä kuin se hetki oikeasti näytti.” – But I’m a human not a sandwich

Lue But I’m a human not a sandwich -blogipostaus täältäKampanjakoodilla BUTIMHU10 saat 10% alennusta koko Adlibriksen valikoimasta! Tarjous on voimassa 30.6.2017 saakka. Tutustu valikoimaan täällä!

Popita kesän soittolistaa

Monet kappaleet on yhdistettävissä tiettyihin ajankohtiin. Kesän 2017 soittolistaa kuuntelet läheisten kanssa matkakaiuttimista tai rentoudut kuulokkeet päässä fiilistellen. Creativen matkakaiuttimet ovat pienet ja ääni laadukas, kun taas Urbanistan langattomat kuulokkeet ovat tyylikkäät ja soveltuvat paitsi musiikin kuunteluun, myös äänikirjojen kuunteluun!

”Tässäkin ihmettelen, että miten en ole tajunnut aiemmin ostaa Bluetooth-kuulokkeita, koska vaikka olisin vain yksin kotona, tykkään usein kuunnella musiikkia kuulokkeilla. Säädän aina, että mihin kännykän laittaisin, samalla kun esimerkiksi tiskaan tai meikkaan, ja piuhat menee aina joka paikassa.” – Ananasraaste

Lue Ananasraasteen blogipostaus täältä. Kampanjakoodilla ANANAS10 saat 10% alennusta kaikista jo valmiiksi edullisista Adlibriksen hinnoista. Tarjous on voimassa 30.6. saakka ja vain kun teet tilauksesi tämän kampanjasivun kautta.

Rentoudu käsitöiden parissa

Käsityöt ovat suosittu tapa rentoutua – mikäs sen parempaa mindfulnessia kuin vaikkapa neulominen! Ja parasta tietysti on, että lopputuloksen saa omaan käyttöönsä tai voit antaa sen lahjaksi, kuten MUTSIS ON. -blogin Emilia.

”Rakastan askarrella, ommella ja neuloa, ja mulla onkin iiiisot laatikot täynnä näihin kaikkiin liittyviä tarvikkeita. Pidän aina varastot täynnä, sillä jos mulle iskee inspis jonkun projektin suhteen, täytyy mun päästä heti aloittamaan!” – MUTSIS ON.

Lue MUTSIS ON. -blogipostaus täältäKampanjakoodilla MUTSISON10 saat 25% alennusta kaikista Adlibriksen langoista! Tarjous voimassa 30.6.2017 saakka. Tutustu valikoimaan täällä.

 

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Adlibriksen kanssa.


Kommentoi