Tuottajaharjoittelija Suomen johtavalle vaikuttajamarkkinoijalle

11.08.2017

Indieplace on vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä Suomessa. Verkostomme suositut bloggaajat, tubettajat, grammaajat ja julkisuuden henkilöt tavoittavat yli 2 miljoonaa viikoittaista lukijaa. Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme tuloksekkaita vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoita, joiden avulla brändit saavat viestinsä sosiaalisen median kanaviin.

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan harjoittelijaohjelmaamme, jonka kautta lähes kaikki yrityksemme vakituiset työntekijät ovat meillä työnsä aloittaneet. Haemme nyt menestyvään tiimiimme tuottajaharjoittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu

  • vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoiden tuotanto
  • osallistuminen kampanjoiden ideointiin ja raportointiin
  • portaalin ja sosiaalisen median kanavien päivittäminen

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että

  • rakastat kirjoittamista ja osaat tuottaa sujuvaa tekstiä, myös englanniksi
  • olet luonteeltasi sosiaalinen ja tulet toimeen ihmisten kanssa
  • olet kotonasi blogimaailmassa ja sosiaalisessa mediassa
  • olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja

Tarjoamme sinulle harjoittelupaikan vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijäyrityksessä, kiinnostavan tehtäväkentän ja osaavat kollegat. Saat hienon mahdollisuuden soveltaa oppimaasi käytäntöön ja osallistua monipuolisesti tuotantotiimin työhön. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Sörnäisissä.

Harjoittelujakso alkaa elo-syyskuussa ja sen kesto on 5 kuukautta. Harjoitteluajalta maksamme trainee-palkkaa, joka määräytyy osaamistasosi mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Esa Suurio, puhelin 040 712 0211. Lähetä hakemuksesi ja CV 17.8. mennessä osoitteella esa.suurio@indieplace.fi.


Kommentoi