Sandis tuo lapsiperheiden vinkit ja kokemukset yhteen paikkaan

20.12.2017

Keväällä 2017 avattu Sandis on vastaus monen lapsiperheen tarpeisiin.  Lasse Iskaniuksen, Joonas Korhosen ja Melina Kukkaselan kehittämä palvelu tuo vanhempien vinkit ja kokemukset yhteen paikkaan. Etsitpä sitten lapsiystävällistä ravintolaa, lapsille sopivaa tapahtumaa tai vaikkapa uutta leikkipaikkaa, Sandiksesta löydät hakemasi.

Mitä tehdä lasten kanssa? Missä voisi käydä vaunujen kanssa? Onko lähistöllä uusia tuntemattomia leikkipaikkoja? Miksei nykypäivän vanhemmalle ole tähän jo jotain palvelua? Nämä kysymykset aloittivat aikoinaan Sandiksen suunnittelun ja kehityksen, Iskanius valottaa palvelun taustoja. – Toivommekin palvelumme tuovan paitsi hyötyä myös hupia lapsiperheen arkeen.

Sandis on lapsiperheille suunnattu palvelu, jonne käyttäjät voivat paitsi kirjoittaa arvosteluita myös lisätä lähialueen lapsiystävällisiä paikkoja, ravintoloita ja tapahtumia. Arvosteluja kirjoittamalla ja paikkatietoja tarkentamalla käyttäjät kerryttävät itselleen pisteitä, joilla voi esimerkiksi osallistua arvontoihin tai lunastaa yhteistyökumppaneiden tarjoamia erikoisetuja. Käyttäjilleen palvelu antaa esimerkiksi arvokasta tietoa paikoista tai tapahtumista, joihin ei ehkä ilman muiden suositteluja tulisi lähdettyä. Palvelu siis paitsi helpottaa lapsiperheiden arkea, tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla jotain uutta.

Sivustolla on mahdollista etsiä lapsiystävällisiä paikkoja ja tapahtumia joko lähialueen karttaa tutkimalla tai selaamalla eri aihepiirien listoja. Listalta löytyy kaikkea tapahtumista ja ravintoloista aina liikkeisiin ja palveluihin asti. Koko Suomen kattavassa Sandiksessa vanhemmat voivat myös keskustella ja jakaa omia kokemuksiaan; palvelussa voi siis myös suosittelujen ja kokemusten vaihdon yhteydessä tutustua muihin lähialueen vanhempiin.

Tulevaisuudessa Sandikselle toivotaan löytyvän kiinnostusta myös Suomen rajojen ulkopuolelta. – Uusien ominaisuuksien ja käytettävyysviilailuiden jälkeen olisi hienoa viedä Sandis ulkomaanmatkalle, Iskanius kertoo tulevaisuuden suunnitelmista. Kolmikko kehittää pavelua iltapuhteena lapsiperheen arjen ohessa. – Lapsia silmällä pitäen, mutta myös heidän ehdoillaan, Iskanius summaa.


Kommentoi